Komentāri
Ko darīt ar pārpalikušajām piparkūkām? Anna Panna zina gardu risinājumu!
Foto no privātā arhīva

Svētki taču turpinās! Anna Panna iemācīs tev pagatavot saldo no pāri palikušajām piparkūkām. Būs gardi!

Sastāvdaļas

  • 200 g sviests
  • 200 g baltā šokolāde
  • sāls
  • 2 olas
  • 260 g milti
  • ½ tēj.k. soda
  • 300 g brūnais cukurs
  • sauja piparkūkas

Pagatavošana

  1. Krāsni sakarsē 175 grādus karstu.
  2. Bļodā vai katliņā izkausē balto šokolādi un sviestu. Pievieno olas un cukuru. Kā beidzamos pievieno miltus, sāli, sodu un mazliet salauzītas piparkūkas. Visu samaisi un lej cepamajā formā, kas noklāta ar cepamo papīru. Pa virsu pārber ar vēl dažām piparkūkām. Cep krāsnī 25-30 minūtes. Pēc cepšanas atdzesē.
  3. Lai pagatavotu glazūriņu sajauc ēdamkaroti ar citrona sulu kopā ar 2 ēd.kar. pūdercukura. Dekorē kūciņu pēc saviem ieskatiem. Ja vēl kāda pārpalikumu piparkūka saglabājusies, pielipini to pie blondija.

Foto

Video

Ātri pagatavojami un veselīgi! Vasarīgie augļu salāti ar kazas sieru

Ātri pagatavojami un veselīgi! Vasarīgie augļu salāti ar kazas sieru

Netradicionāli Annai Pannai no ”Gatavo 3”, kura ierasti mums pamāca dažādu lielāku un mazāku kūciņu pagatavošanu, šoreiz viņa prezentēs recepti ļoti viegliem un vasarīgiem augļu salātiem. Salātu pagatavošana būs ne tikai ātra, bet arī variācijas tiem var būs visdažādākās, atkarībā no tā, kādas sastāvdaļas tajā brīdī pieejamas.

Brienot cauri meža biezoknim, pavārs Ēriks Dreibants paviesojas Tele2 projektā „Gudrajā mājā”

Brienot cauri meža biezoknim, pavārs Ēriks Dreibants paviesojas Tele2 projektā „Gudrajā mājā” 1

Šonedēļ Tele2 projektā ”Gudrajā mājā” viesojās tautā iecienītais pavārs, restorāna ”Restorāns 3” šefpavārs Ēriks Dreibants. Tā kā pavārs dzīvo laukos, viņam bija īpaši noderīgi uzzināt par ”Gudrās mājas” iespējām un funkcijām. Lai pārliecinātos, ka ”Gudrā māja” darbojas arī meža biezoknī, jo tad viņa lauku māja nebūtu izņēmums.

Lasi vēl