Komentāri
Ko darīt ar pārpalikušajām piparkūkām? Anna Panna zina gardu risinājumu!
Foto no privātā arhīva

Svētki taču turpinās! Anna Panna iemācīs tev pagatavot saldo no pāri palikušajām piparkūkām. Būs gardi!

Sastāvdaļas

  • 200 g sviests
  • 200 g baltā šokolāde
  • sāls
  • 2 olas
  • 260 g milti
  • ½ tēj.k. soda
  • 300 g brūnais cukurs
  • sauja piparkūkas

Pagatavošana

  1. Krāsni sakarsē 175 grādus karstu.
  2. Bļodā vai katliņā izkausē balto šokolādi un sviestu. Pievieno olas un cukuru. Kā beidzamos pievieno miltus, sāli, sodu un mazliet salauzītas piparkūkas. Visu samaisi un lej cepamajā formā, kas noklāta ar cepamo papīru. Pa virsu pārber ar vēl dažām piparkūkām. Cep krāsnī 25-30 minūtes. Pēc cepšanas atdzesē.
  3. Lai pagatavotu glazūriņu sajauc ēdamkaroti ar citrona sulu kopā ar 2 ēd.kar. pūdercukura. Dekorē kūciņu pēc saviem ieskatiem. Ja vēl kāda pārpalikumu piparkūka saglabājusies, pielipini to pie blondija.

Foto

Video

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti
Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl