Ķirbju neēdājiem: ķirbji rumā

Komentāri

Tagad jau noteikti vari savā dārzā redzēt, cik rudenī tev būs ”jākauj” ķirbji. Visbiežāk, ja ķirbjiem tavā dārzā patīk, tad aizmetušies ir atliku likām. Neraugoties uz ķirbju šķirņu dažādību, ir ļoti daudz cilvēku, kuriem ķirbji negaršo. Lūk, recepte ķirbju ievārījumam, kuru baudot neviens ķirbju neēdājs, nevar atšifrēt, ka ēd ķirbi.

Ķirbji rumā:

1 kg ķirbja;
5 apelsīni;
5 g rums;
1 kg ievārījuma cukura;
2 ēd.k. vaniļas cukura.

Ievārījuma pagatavošana

Ķirbi sagriež gabalos. Diviem apelsīniem norīvē miziņu. No apelsīniem izspiež sulu, ielej katlā. Sulai pievieno ķirbi un apelsīna miziņu. Vāra 10 minūtes. Pēc tam visu sablenderē. Liek karsēties uz lēnas uguns un pievieno cukuru. Kad cukurs izkusis, pievieno vanilīnu un rumu.

Skaties video!

Interesantākās 2018. gada grima tendences, ko Tu vari izmēģināt jau šodien!

Interesantākās 2018. gada grima tendences, ko Tu vari izmēģināt jau šodien!

2018. gads make-up pasaulē mirdz vēl spožāk nekā iepriekšējais. Tendenču virsotnēs gozējas metālisks spīdums, gliteri un pat uz ādas uzlīmējami akmentiņi, ļaujot mums uzmirdzēt kā dārgakmeņiem. Ja ar mirdzumu un spīdumu jau esam pazīstamas kopš pagājušā gada, tad viena toņa acu ēnas, izteikti kuplas skropstas un citas aktuālākās tendences vēl jāiepazīst. Esi gatava jauniem skaistuma piedzīvojumiem? Iepazīsties ar 10 interesantākajām grima tendencēm šajā gadā!

Lasi vēl