Komentāri
Kaut kas svaigs un vēl nebaudīts: alkoholiskais medus dzēriens
Foto: freeimages.com

Gluži tāpat kā apnīk vienveidīga ēdienkarte, arī alkoholisko dzērienu izvēli gribas kādreiz dažādot. Izmēģini šovakar medus dzērienu! Iespējams, gaidāmajā brīvdienu ballītē cienāsi ar to arī savus draugus.

Sastāvdaļas:

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti
  • 1 tējk. medus;
  • 0, 75 l pudele baltvīna;
  • 2 ēdamk. Benedictine liķiera;
  • 150 ml brendija;
  • 0,75 atdzesētas limonādes;
  • šķēlēs sagriezta aprikoze;
  • pāris svaigas/saldētas zemenes un avenes.

Pagatavošana

Medu liek lielā traukā, un pakāpeniski iemaisa vīnu. Pievieno benediktīnu un brendiju. Liec, lai 2 stundas “savelkas”un atvēsinās. Pirms pasniegšanas pievieno limonādi un augļus.

Meksikas garšas! Tako ar dažādām salsām un vistu

Meksikas garšas! Tako ar dažādām salsām un vistu

Kad ārā ir tik karsti cik Meksikā, ir jāēd tako, un Linda no ”Gatavo 3” ir sagatavojusi tam recepti. Šis ēdiens būs lielisks ne tikai paša vēderam, bet arī atsvaidzinās tavu cienasta piedāvājumu viesiem ballītē.

Tele2 “Gudro māju” apskata un novērtē interjera dizainere Santa Meikulāne

Tele2 “Gudro māju” apskata un novērtē interjera dizainere Santa Meikulāne

Ik nedēļu Tele2 ”Gudrajā mājā” viesojas kāda savā profesijā panākumus guvusi persona. Šoreiz meža biezoknī Gustavu Terzenu apciemoja interjera dizainere, ”Amerikas Arhitektūras balvas 2017″ ieguvēja Santa Meikulāne. Dizainere uzskata, ka tehnoloģijas palīdz ērtāk apieties ar dažādām lietām, tāpēc labprāt apskatīja ”Gudro māju”, lai redzētu, ko no piedāvātajām funkcijām vēlētos iegādāties savai mājvietai.

Lasi vēl