Komentāri
Kaut kas svaigs un vēl nebaudīts: alkoholiskais medus dzēriens
Foto: freeimages.com

Gluži tāpat kā apnīk vienveidīga ēdienkarte, arī alkoholisko dzērienu izvēli gribas kādreiz dažādot. Izmēģini šovakar medus dzērienu! Iespējams, gaidāmajā brīvdienu ballītē cienāsi ar to arī savus draugus.

Sastāvdaļas:

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti
  • 1 tējk. medus;
  • 0, 75 l pudele baltvīna;
  • 2 ēdamk. Benedictine liķiera;
  • 150 ml brendija;
  • 0,75 atdzesētas limonādes;
  • šķēlēs sagriezta aprikoze;
  • pāris svaigas/saldētas zemenes un avenes.

Pagatavošana

Medu liek lielā traukā, un pakāpeniski iemaisa vīnu. Pievieno benediktīnu un brendiju. Liec, lai 2 stundas “savelkas”un atvēsinās. Pirms pasniegšanas pievieno limonādi un augļus.

Lasi vēl