Komentāri
Kādu ātri pagatavojamu svētdienas našķi? Lūk, forša ideja!

Iespējams, tieši tu šobrīd baudi pēdējos rudens gardumus – ābolus. Ja vēlies pagatavot ko pavisam ātru, bet debešķīgi gardu, lūk, lieliska ideja – cepti āboli ar kanēli un cukuru!

Sastāvdaļas

  • āboli
  • cukurs
  • kanēlis
  • plombīra saldējums

Pagatavošana

Veseliem āboliem izgrebj serdi, lai varētu tos pildīt ar cukuru un kanēli. Lai āboli stāvētu, tiem nedaudz apgriež apakšu. Pilda ābolus ar kanēli un cukuru. Liek 180°C uzkarsētā cepeškrāsnī uz aptuveni 15-20 minūtēm, atkarībā no tā, cik ābols ir ciets. Lieliski garšos ar plombīra saldējumu.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Lasi vēl