Komentāri
Kādu ātri pagatavojamu svētdienas našķi? Lūk, forša ideja!

Iespējams, tieši tu šobrīd baudi pēdējos rudens gardumus – ābolus. Ja vēlies pagatavot ko pavisam ātru, bet debešķīgi gardu, lūk, lieliska ideja – cepti āboli ar kanēli un cukuru!

Sastāvdaļas

  • āboli
  • cukurs
  • kanēlis
  • plombīra saldējums

Pagatavošana

Veseliem āboliem izgrebj serdi, lai varētu tos pildīt ar cukuru un kanēli. Lai āboli stāvētu, tiem nedaudz apgriež apakšu. Pilda ābolus ar kanēli un cukuru. Liek 180°C uzkarsētā cepeškrāsnī uz aptuveni 15-20 minūtēm, atkarībā no tā, cik ābols ir ciets. Lieliski garšos ar plombīra saldējumu.

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl