Komentāri
Kādu ātri pagatavojamu svētdienas našķi? Lūk, forša ideja!

Iespējams, tieši tu šobrīd baudi pēdējos rudens gardumus – ābolus. Ja vēlies pagatavot ko pavisam ātru, bet debešķīgi gardu, lūk, lieliska ideja – cepti āboli ar kanēli un cukuru!

Sastāvdaļas

  • āboli
  • cukurs
  • kanēlis
  • plombīra saldējums

Pagatavošana

Veseliem āboliem izgrebj serdi, lai varētu tos pildīt ar cukuru un kanēli. Lai āboli stāvētu, tiem nedaudz apgriež apakšu. Pilda ābolus ar kanēli un cukuru. Liek 180°C uzkarsētā cepeškrāsnī uz aptuveni 15-20 minūtēm, atkarībā no tā, cik ābols ir ciets. Lieliski garšos ar plombīra saldējumu.

Pagatavosim rozā maizītes! Recepte biešu briošmaizītēm

Pagatavosim rozā maizītes! Recepte biešu briošmaizītēm

Pavisam vienkārša recepte gardām maizītēm, kas būs pārsteigums gan ģimenei, gan viesiem to krāsas dēļ. Un tie, kuriem bietes negaršo, nesatraucieties, jo bietes receptē galvenokārt pilda krāsošanas funkciju un to garša maizītēs teju nav jūtama.

Lasi vēl