Kabaču un apelsīnu džems. Ēdīs pat bērni

Komentāri

Viens no pamatnosacījumiem, gatavojot dažādus krājumus ziemai, lai recepte un pagatavošanas process būtu vienkāršs. Šefpavārs Jānis, kuram ievārījumu un konservu gatavošana ir hobijs, Bez Tabu pagrabam gatavo kabaču un apelsīnu džemu.

Kad Jānis pirmo reizi nogaršojis šo džemu, nav varējis atšifrēt, kādas ir tā sastāvdaļas. Nenosakāmās garšas dēļ šo džemu labprāt ēd arī bērni, kuri citādi, izdzirdot vārdu ”kabacis”, noteikti atteiktos to nogaršot. Kad kabaču laiks ir beidzies, gatavojot džemu, tos var aizstāt arī ar ķirbi.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Kabaču – apelsīnu džems

Nepieciešams:
2 kg kabaču;
1 kg apelsīnu;
1 kg ievārījuma cukura;
Citrons, kanēlis, krustnagliņas, ingvers.

Skaties foto:

Pagatavošana

Kabačus nomizo, sarīvē un liek vārīties nelielā karstā ūdens daudzumā aptuveni 15 minūtes. Tad pievieno nomizotus un sagrieztus apelsīnus un vāra 30 minūtes. Vārīšanās laikā pievieno garšvielas, sarīvētu citrona miziņu un cukuru. Visu sablendē. Karstu lej burkās.

Skaties video:

Ar riteni uz darbu. Arī ziemā!

Ar riteni uz darbu. Arī ziemā!

Vai Latvija varētu kļūt par velo zemi līdzīgi kā Nīderlande? Vai pie mums maz iespējams braukt ar riteni visu gadu? Un kā komfortabli ierasties savā birojā, ja esi minies uz darbu ar riteni ziemā?

Interesantākās 2018. gada grima tendences, ko Tu vari izmēģināt jau šodien!

Interesantākās 2018. gada grima tendences, ko Tu vari izmēģināt jau šodien!

2018. gads make-up pasaulē mirdz vēl spožāk nekā iepriekšējais. Tendenču virsotnēs gozējas metālisks spīdums, gliteri un pat uz ādas uzlīmējami akmentiņi, ļaujot mums uzmirdzēt kā dārgakmeņiem. Ja ar mirdzumu un spīdumu jau esam pazīstamas kopš pagājušā gada, tad viena toņa acu ēnas, izteikti kuplas skropstas un citas aktuālākās tendences vēl jāiepazīst. Esi gatava jauniem skaistuma piedzīvojumiem? Iepazīsties ar 10 interesantākajām grima tendencēm šajā gadā!

Lasi vēl