Kā top viens no Latvijas gardākajiem sieriem?

Komentāri

Raidījumā LNT Brokastis Latvijas gardāko stāstu stāstniece Ilze Jurkāne devās uz “Sierštelles” darbnīcu, kurā uzzināja, kā tiek pagatavots mūsu pašu sieriņš.

Ligita Urbāne, Sierštelles meistare atklāj, ka no sākuma piens tiek uzkarsēts, tad tam pievieno skābo krējumu un sajauc ar olām. Sieriņi tiek gatavoti speciālās formītēs, kas ievērojami atvieglo ražošanas darbu. Pēc siera rūpnīcas apciemošanas Ilze gatavoja dažādus ēdienus, kuros galvenā sastāvdaļa ir tieši siers. Kā garšo svaigs un krāsnī cepts cukīnī ar sieriņu, kā arī kādas vēl receptes gatavoja gardāko stāstu stāstnieces kolēģi – uzzini šajā gardajā video sižetā!

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Video:

Ar riteni uz darbu. Arī ziemā!

Ar riteni uz darbu. Arī ziemā! 1

Vai Latvija varētu kļūt par velo zemi līdzīgi kā Nīderlande? Vai pie mums maz iespējams braukt ar riteni visu gadu? Un kā komfortabli ierasties savā birojā, ja esi minies uz darbu ar riteni ziemā?

Interesantākās 2018. gada grima tendences, ko Tu vari izmēģināt jau šodien!

Interesantākās 2018. gada grima tendences, ko Tu vari izmēģināt jau šodien!

2018. gads make-up pasaulē mirdz vēl spožāk nekā iepriekšējais. Tendenču virsotnēs gozējas metālisks spīdums, gliteri un pat uz ādas uzlīmējami akmentiņi, ļaujot mums uzmirdzēt kā dārgakmeņiem. Ja ar mirdzumu un spīdumu jau esam pazīstamas kopš pagājušā gada, tad viena toņa acu ēnas, izteikti kuplas skropstas un citas aktuālākās tendences vēl jāiepazīst. Esi gatava jauniem skaistuma piedzīvojumiem? Iepazīsties ar 10 interesantākajām grima tendencēm šajā gadā!

Lasi vēl