Izmēģini: kulinārā šova dalībnieces piedāvā uzlabotu iecienītās aukstās zupas recepti

1 komentārs
Izmēģini: kulinārā šova dalībnieces piedāvā uzlabotu iecienītās aukstās zupas recepti
Privātais arhīvs

Darbdienu vakaros ”Kanālā 2” varam sekot līdzi Austrālijas šovam ”Mani virtuves noslēpumi”. Tik tikko redzējām, kā šova otrajā sezonā uzvaras laurus plūca māsas Semija un Bella. Pavāres joprojām darbojas restorānu biznesā un ir uzlabojušas aukstās zupas recepti!

Gatavo auksto zupu Semijas un Bellas gaumē!

Sastāvdaļas:

300 grami bietes

500 mililitri dārzeņu buljona

100 grami kartupeļu

1 mazs gurķis

2 mazi sīpoli

250 mililitri dabīgā jogurta

Citrons (vadīties pēc garšas)

Sāls un pipari (vadīties pēc garšas)

60 mililitri svaiga krējuma

Smalki sagriezts ķiploks, vismaz viena daiviņa

Svaigi mārrutki

Pagatavošana:

1.Nomizojiet un rupji sarīvējiet bietes.

2.Nomizojiet un sasmalciniet kartupeļus.

3.Vāriet dārzeņu buljonā, līdz bietes un kartupeļi gatavi, tad atdzesējiet.

4.Nomizojiet un rupji sasmalciniet sīpolu, sasmalciniet gurķi.

5.Gurķi, sīpolu kopā ar atdzesētajām bietēm, kartupeļiem, kā arī jogurtu ”blenderējiet” līdz viendabīgai masai, pēc garšas pievienojiet sāli, piparus un citrona sulu.

6.Pievienojiet 1.2 litrus ūdens un samaisiet!

7.Zupu salejiet šķīvjos un izrotājiet ar krējumu, sarīvētu mārrutku un ķiploku!

Receptē sastāvdaļas norādītas četru porciju pagatavošanai.