Īstas svētdienas brokastis: ķirbja biezeņa pankūkas

Komentāri

Tev noteikti vēl mājās no rudens  ražas ir ”aizķēries” kāds ķirbis, bet visas savas ķirbja ēdienu gatavošanas receptes esi ju izsmēlusi. Šoreiz raidījuma Ēdiena daba vadītāji Ingmārs Ladigs un Krista Baumane, kuri vienmēr  kopīgi rada receptes no bioloģiskiem produktiem, pagatavos pankūkas no ķirbja biezeņa.

Ķirbja biezeņa pankūkas ceptas sviestā ar krējumu

Sastāvdaļas:

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti
  • 200 g ķirbja biezenis;
  • 100 g milti;
  • 2 olas;
  • 30 g sviests;
  • 50 ml piens;
  • 75 g cukurs;
  • sviests cepšanai;
  • krējums.

FOTO: jau bildēs ķirbja biezeņa pankūkas  izskatās brīnumgardas

Pagatavošana

Sakuļ olas ar cukuru stingrās putās, pievieno ķirbja biezeni, pienu un izsijātus miltus. Kad mīkla izmaisījusies, pievieno sviestu istabas temperatūrā un labi izmaisa. Pannu uzsilda, liek gabaliņu sviesta un ar ēdamkaroti veido nelielas pankūciņas, kuras apcep no abām pusēm. Pankūkas liek uz šķīvja un pasniedz ar krējumu. Lai veidotos saldāka garša, krējumu var sajaukt ar nelielu daudzumu ķirbja biezeņa un cukuru.

Lasi vēl