Īstas svētdienas brokastis: ķirbja biezeņa pankūkas

Komentāri

Tev noteikti vēl mājās no rudens  ražas ir ”aizķēries” kāds ķirbis, bet visas savas ķirbja ēdienu gatavošanas receptes esi ju izsmēlusi. Šoreiz raidījuma Ēdiena daba vadītāji Ingmārs Ladigs un Krista Baumane, kuri vienmēr  kopīgi rada receptes no bioloģiskiem produktiem, pagatavos pankūkas no ķirbja biezeņa.

Ķirbja biezeņa pankūkas ceptas sviestā ar krējumu

Sastāvdaļas:

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti
  • 200 g ķirbja biezenis;
  • 100 g milti;
  • 2 olas;
  • 30 g sviests;
  • 50 ml piens;
  • 75 g cukurs;
  • sviests cepšanai;
  • krējums.

FOTO: jau bildēs ķirbja biezeņa pankūkas  izskatās brīnumgardas

Pagatavošana

Sakuļ olas ar cukuru stingrās putās, pievieno ķirbja biezeni, pienu un izsijātus miltus. Kad mīkla izmaisījusies, pievieno sviestu istabas temperatūrā un labi izmaisa. Pannu uzsilda, liek gabaliņu sviesta un ar ēdamkaroti veido nelielas pankūciņas, kuras apcep no abām pusēm. Pankūkas liek uz šķīvja un pasniedz ar krējumu. Lai veidotos saldāka garša, krējumu var sajaukt ar nelielu daudzumu ķirbja biezeņa un cukuru.

Ar riteni uz darbu. Arī ziemā!

Ar riteni uz darbu. Arī ziemā! 1

Vai Latvija varētu kļūt par velo zemi līdzīgi kā Nīderlande? Vai pie mums maz iespējams braukt ar riteni visu gadu? Un kā komfortabli ierasties savā birojā, ja esi minies uz darbu ar riteni ziemā?

Interesantākās 2018. gada grima tendences, ko Tu vari izmēģināt jau šodien!

Interesantākās 2018. gada grima tendences, ko Tu vari izmēģināt jau šodien!

2018. gads make-up pasaulē mirdz vēl spožāk nekā iepriekšējais. Tendenču virsotnēs gozējas metālisks spīdums, gliteri un pat uz ādas uzlīmējami akmentiņi, ļaujot mums uzmirdzēt kā dārgakmeņiem. Ja ar mirdzumu un spīdumu jau esam pazīstamas kopš pagājušā gada, tad viena toņa acu ēnas, izteikti kuplas skropstas un citas aktuālākās tendences vēl jāiepazīst. Esi gatava jauniem skaistuma piedzīvojumiem? Iepazīsties ar 10 interesantākajām grima tendencēm šajā gadā!

Lasi vēl