Interesanti un bezgala garšīgi! Mellenes sīpolu marinādē

Komentāri

Pavārs Māris Astičs strādā zivju restorānā ”Le Dome”. Viņa mīļākais ēdiens ir kartupeļu pankūkas, bet negaršo kadiķogas. Raidījuma Bez tabu pagraba krājumiem, Māris nolēmis gatavot mellenes sīpolu marinādē.

Parasti ziemas krājumu sarūpēšanu profesionālis atstāj mammas ziņā. Māris Astičs ziemai izvēlējies sagatavot  kaut ko tādu, ko “ieziemot” var ikviens. Izvēle par labu izdarīta šā brīža aktualitātei – mellenēm un arī sīpoliem. Lai arī gatavojot marinētos sīpolus iesākumā ir jālej asaras, pavārs mierina, ka pēc pirmā sagrieztā sīpolu tūkstoša,  raudāt vairs negribēsies.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Foto:

Recepte:

mellenes;

sīpoli;

ūdens;

baltvīna etiķis;

timiāns, rozmarīns, pipari, citronzāle;

melleņu ievārījums.

Ja marinētos sīpolus vēlies ēst jau pēc pāris dienām, tad jāgriež tos uz pusēm. Ja pagrabā tie atradīsies ilgāku laiku, tos marinādē var likt veselus. Rezultātu vislabāk baudīt pie aknu pastētes maizītēm.

Skaties video!

Viegli pagatavojams rudenīgs saldums! Baltās šokolādes un ķirbju trifeles

Viegli pagatavojams rudenīgs saldums! Baltās šokolādes un ķirbju trifeles

Kas gan var būt vēl spilgtāks rudens vēstnesis par ķirbi? Jā, rudens tik tiešām ir klāt, un ar ķirbju piedāvājumu problēmu nav. Anna Panna no ”Gatavo 3” komandas aicina izmantot šo šobrīd tik bieži sastopamo ogu baltās šokolādes un ķirbju trifeļu pagatavošanai, kas būs gards pārsteigums gan ģimenei, gan viesiem.

Lasi vēl