Interesanti un bezgala garšīgi! Mellenes sīpolu marinādē

Komentāri

Pavārs Māris Astičs strādā zivju restorānā ”Le Dome”. Viņa mīļākais ēdiens ir kartupeļu pankūkas, bet negaršo kadiķogas. Raidījuma Bez tabu pagraba krājumiem, Māris nolēmis gatavot mellenes sīpolu marinādē.

Parasti ziemas krājumu sarūpēšanu profesionālis atstāj mammas ziņā. Māris Astičs ziemai izvēlējies sagatavot  kaut ko tādu, ko “ieziemot” var ikviens. Izvēle par labu izdarīta šā brīža aktualitātei – mellenēm un arī sīpoliem. Lai arī gatavojot marinētos sīpolus iesākumā ir jālej asaras, pavārs mierina, ka pēc pirmā sagrieztā sīpolu tūkstoša,  raudāt vairs negribēsies.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Foto:

Recepte:

mellenes;

sīpoli;

ūdens;

baltvīna etiķis;

timiāns, rozmarīns, pipari, citronzāle;

melleņu ievārījums.

Ja marinētos sīpolus vēlies ēst jau pēc pāris dienām, tad jāgriež tos uz pusēm. Ja pagrabā tie atradīsies ilgāku laiku, tos marinādē var likt veselus. Rezultātu vislabāk baudīt pie aknu pastētes maizītēm.

Skaties video!

Ar riteni uz darbu. Arī ziemā!

Ar riteni uz darbu. Arī ziemā! 1

Vai Latvija varētu kļūt par velo zemi līdzīgi kā Nīderlande? Vai pie mums maz iespējams braukt ar riteni visu gadu? Un kā komfortabli ierasties savā birojā, ja esi minies uz darbu ar riteni ziemā?

Interesantākās 2018. gada grima tendences, ko Tu vari izmēģināt jau šodien!

Interesantākās 2018. gada grima tendences, ko Tu vari izmēģināt jau šodien!

2018. gads make-up pasaulē mirdz vēl spožāk nekā iepriekšējais. Tendenču virsotnēs gozējas metālisks spīdums, gliteri un pat uz ādas uzlīmējami akmentiņi, ļaujot mums uzmirdzēt kā dārgakmeņiem. Ja ar mirdzumu un spīdumu jau esam pazīstamas kopš pagājušā gada, tad viena toņa acu ēnas, izteikti kuplas skropstas un citas aktuālākās tendences vēl jāiepazīst. Esi gatava jauniem skaistuma piedzīvojumiem? Iepazīsties ar 10 interesantākajām grima tendencēm šajā gadā!

Lasi vēl