Komentāri
Ieva Bondare dalās ar recepti, ko pagatavot no tomātiem
facebook.com/ieva.bondare.71

Māksliniece Ieva Bondare, kuru plašāka sabiedrība atminas kā titulu “Misis Latvija 1997” un “Misis Globe 1998” ieguvēju, nedēļas nogalē sociālās saziņas vietnē “Facebook” padalījusies ar recepti, ko iesaka izmēģināt ikvienam tomātu cienītājam.

“Kad novācam pēdējo ražu un tomātu ir tik daudz, ka nevar uzreiz apēst, tad gatavojam ziemai (drīzāk rudenim, jo apēdas ātri). Jau otro gadu pēc kārtas gatavoju pēc mīļās Signes Meirānes receptes un varu ieteikt arī citiem tomātu mīļiem!

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Piecas stundas krāsnī uz 110 grādiem “žāvē” tomātiņus. Tad tomātiņus liek pa kārtai burkā, lej klāt labu olīveļļu + ķiplociņi + rozmarīns + timiāna zariņš + baziliku + drusku sāls un pipari. Uzglabāt ledusskapī!

Mājās garantēta fantastiska smarža un garšīgs gala rezultāts burkā,” vienkāršu recepti iesaka Bondare.

Lasi vēl