Iepriecini mīļos svētkos un izcep medus mandeļu cepumus Paulas Freimanes gaumē

1 komentārs
Iepriecini mīļos svētkos un izcep medus mandeļu cepumus Paulas Freimanes gaumē
INSTAGRAM

Fitnesa trenere, grāmatas ”Zelta sastāvdaļa” autore Paula Freimane nereti iepriecina sociālā tīkla ”Instagram” sekotājus ar gardām un veselīgām receptēm. Pagatavo medus mandeļu cepumus Paulas gaumē!

Medus mandeļu, dzērveņu cepumu recepti Paula sauc par savu mīļāko cepumu pagatavošanas veidu.

Fitnesa trenere Paula Freimane uzdāvina mammai 1000 eiro vērtu kucēnu

View this post on Instagram

🍯Medus mandeļu, dzērveņu cepumi. Noteikti līdz šim mana mīļākā cepumu recepte😍 Radīt šo recepti iedvesmojos no Lāču ”medus mandeļu trijstūrīšu” cepumiem. Pēc vairākiem mēģinājumiem man tie izdevās – perfekta garša un konsistence. Šie cepumiņi ir ļoti viegli un ātri pagatavojami! Tev būs nepieciešams: – 1 ola – 40g medus – 30g auzu pārslu milti (var sablenderēt auzu pārslas) – 150g madeļu skaidiņas – 60g žāvētas dzērvenes – eļļa papīra ietaukošanai (es izmantoju kokosriekstu) Pagatavošana: Sakarsē cepeškrāsni līdz 180° Bļodiņā iesit vienu olu, pievieno medu un miltus, visu kārtīgi samaisa. Tad pievieno mandeļu skaidiņas, žāvētās dzērvenes un visu atkal samaisa. Ieeļļo cepampapīru. Izklāj cepumu masu un ar lāpstiņu izlīdzina. Ar velvienu cepampapīra loksni no augšas piespiež masu, ar rokām izlīdzina masu plānā, līdzenā kārtiņā. Liek cepties uz 8-10min. Pirms cepumu griešanas pilnībā atdzesē.

A post shared by Paula Freimane (@paolafreeman) on

”Mēs sevi būtībā ”marinējam” ķīmijā.” Paula Freimane par kosmētiku

Lai radītu cepumus, viņa iedvesmojās no medus mandeļu trijstūrīšiem, kurus ražo viens no populārākajiem saldumu zīmoliem.

Pēc vairākiem mēģinājumiem ”Zelta sastāvdaļas” autorei izdevās perfekta garša un konsistence!

Cepumi ir ļoti viegli un ātri pagatavojami.

Palutini sevi ar veselīgu našķi! Paulas Freimanes ”Bounty” recepte

Nepieciešams: viena ola, 40 grami medus, 30 grami auzu pārslu miltu (var sablenderēt auzu pārslas), 150 grami mandeļu skaidiņu, 60 grami žāvētu dzērveņu un eļļa papīra ietaukošanai, Paula izmanto kokosriekstu eļļu.

Pagatavošana: sakarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem, bļodiņā iesit olu, pievieno medu un miltus – visu kārtīgi samaisi.

Pievieno mandeļu skaidiņas, žāvētas dzērvenes un visu atkal samaisi.

Ieeļļo cepam papīru un uz tā izklāj cepumu masu – ar lāpstiņu izlīdzini.

Ar vēl vienu cepam papīra loksni no augšas piespied masu, ar rokām izlīdzini masu plānā, līdzenā kārtiņā.

Liec cepties – 8 līdz 10 minūtes.

Pirms cepumu griešanas – pilnībā atdzesē gatavo produktu.