Gurķu dzēriens vieglākai un efektīvākai notievēšanai

Komentāri
Gurķu dzēriens vieglākai un efektīvākai notievēšanai
Foto: pixabay.com

Mūsdienu dzīvesveids, nepilnvērtīgais un neveselīgais uzturs atstāj ietekmi gan uz mūsu veselību, gan ārējo izskatu. Organismā uzkrājas toksīni, kas palēnina vielmaiņu. Savukārt tas veicina mūsu tik nīsto tauku uzkrāšanos. Ja esi nolēmusi beidzot nevēlamajiem ķermeņa ”viesiem” parādīt durvis, izmēģini dzērienu, kas palīdzēs tev tikt galā ar šo apnicīgo problēmu. Gurķu dzēriens labvēlīgi ietekmē vielmaiņas procesus un paātrina šķidruma izvadīšanu no organisma.

Gurķu dzēriens

Sastāvdaļas (1 porcija):

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti
  • 1/3 ēdamk. ūdens
  • 1 tējk. rīvētas ingvera saknes;
  • 1 vidēja lieluma gurķis;
  • 1 neliels zariņš pētersīļu;
  • 1/2 citrona.

Foto

Pagatavošana

Nomazgā zaļumus un gurķus, ieliec blenderī. Pievieno ingveru, citronu un ūdeni. Sablendē visu viendabīgā masā. Vari dzērienu saldināt ar medu. Dzer šo kokteili pirms gulētiešanas, tad no rīta pamodīsies ”svaiga kā gurķītis”. Izmaiņas būs redzamas jau pēc pāris nedēļām – vēders kļūs plakanāks un ”mīlas rokturīši” pazudīs. Protams, ka nedrīkst aizmirst par mērenām fiziskajām aktivitātēm un ”nerij’ nepārtraukti bulciņas. Gurķu dzēriens ir labs palīgs, lai tavi pūliņi notievēt ātrāk vainagotos ar redzamiem panākumiem.

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl