Garšīgi! Maiga biezpiena šarlote ar āboliem

Komentāri
Garšīgi! Maiga biezpiena šarlote ar āboliem
FOTO: pixabay.com

Šis ir laiks, kad vari ļaut vaļu fantāzijai, lai celtu galdā rudens veltes. Āboli neapšaubāmi ir rudens augļi numur 1, no kuriem vari uzmeistarot gan salātus, gan desertus, gan pievienot tos gaļas ēdieniem, gan savārīt ievārījumā, kompotā un galu galā izspiest sulu vai pagatavot vīnu. Lūk, garda, viegli pagatavojama biezpiena – ābolu šarlote, ar ko vari palutināt savu ģimeni brīvdienās.

Sastāvdaļas:

100 g biezpiena;

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

4 olas;

1 glāze cukura;

1 glāze rozīņu;

4 āboli;

šķipsniņa cepamā pulvera;

1 tējk. kanēļa

20 g sviesta

4 ēdamk. rīvmaizes

1-2 ēdamk. miltu

Pagatavošana

  • Olas saputo biezās putās, pamazām pievienojot cukuru. Pēc tam pievieno izsijātus miltus, kanēli, cepamo pulveri, biezpienu, rozīnes un samaisi visu, līdz masa kļūst viendabīga. Ābolus nomizo un sagriez nelielos gabaliņos.
  • Cepamo formu iezied ar sviestu un pārkaisi ar rīvmaizi. Ielej mīklu un virspusē saliec ābolu šķēlītes. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 grādu temperatūrai. Cep 40 minūtes.

 

 

 

 

Ar riteni uz darbu. Arī ziemā!

Ar riteni uz darbu. Arī ziemā! 1

Vai Latvija varētu kļūt par velo zemi līdzīgi kā Nīderlande? Vai pie mums maz iespējams braukt ar riteni visu gadu? Un kā komfortabli ierasties savā birojā, ja esi minies uz darbu ar riteni ziemā?

Interesantākās 2018. gada grima tendences, ko Tu vari izmēģināt jau šodien!

Interesantākās 2018. gada grima tendences, ko Tu vari izmēģināt jau šodien!

2018. gads make-up pasaulē mirdz vēl spožāk nekā iepriekšējais. Tendenču virsotnēs gozējas metālisks spīdums, gliteri un pat uz ādas uzlīmējami akmentiņi, ļaujot mums uzmirdzēt kā dārgakmeņiem. Ja ar mirdzumu un spīdumu jau esam pazīstamas kopš pagājušā gada, tad viena toņa acu ēnas, izteikti kuplas skropstas un citas aktuālākās tendences vēl jāiepazīst. Esi gatava jauniem skaistuma piedzīvojumiem? Iepazīsties ar 10 interesantākajām grima tendencēm šajā gadā!

Lasi vēl