Komentāri

Šonedēļ Garšas mednieku lomā iejūtas modes māksliniece Elita Patmalniece, televīzijas raidījumu un pasākumu vadītājs Valters Krauze, aktieris Kristaps Rasims un 31. augusta galvenā varone Una Ulme, žurnāliste.

Dalībnieki dodas uz Unas Ulmes dzimto pilsētu – Cēsīm. No sākuma viesi devās uz Unas lauku mājām, kur tos sagaidīja Unas mamma. Kamēr garšas mednieki apskatīja Cēsu viduslaiku pili, kurā iekūra pavardu un mērīja bruņas, Una ar palīgu Jāni devās gatavot maltīti.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Šīs nedēļas galvenie varoņi devās izbraucienā ar kuģīti, apskatīja Vidzemes koncertzāli un atgriezās bērnībā, izmēģinot dažādus fizikas likumus.

Pēc garas dienas Una sagaidīja viesus ar gaileņu zupu un katram savu pamatēdienu. Valteram – cūkas karbonāde, Kristapam – Argentīnas antrekots, Elitai – zandarts, bet pašai Unai – pīle. Kā punkts uz “i” tika pasniegts krēms brulē.

Kristaps Rasims vēlas saprast, kas ir īstā Latvijas garša. Vai viņš to atradīs Cēsīs? Skaties šo epizodi, lai uzzinātu, kādu vērtējumu saņēma Una!

Video:

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Šī būs klasiska ragū recepte, kuras pamatā izmantosim truša gaļa. Jārēķinās, ka ragū pagatavošana prasīs salīdzinoši ilgu laiku, taču nekā sarežģīta šī ēdiena pagatavošanā nav, un zemāk esošajā video Uģis Veits no ”Gatavo 3” to parādīs.

Lasi vēl