Komentāri

2. Baltvīni

2/3

Sarkanvīni

Foto: Unsplash.com

Cabernet Sauvignon – ideāli garšo ar liellopa gaļu, brieža gaļu.

Pinot Noir – liellops, jēra gaļa.

Zinfandel – liellopa, cūkas, pīles gaļa.

Syrah – medījumi.

Merlot – steiks.

Smelies idejas šā vakara maltītei, klikšķinot šeit!

2. Baltvīni

2/3
Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti
Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl