FOTORECEPTE: Zivs fileja ar kartupeļu biezeni un kabačiem

Pievienot komentāru
FOTORECEPTE: Zivs fileja ar kartupeļu biezeni un kabačiem
Foto: Valmieras tehnikuma publicitātes foto

Zivis, kā zināms ēdienkartē vēlams iekļaut vairākas reizes nedēļā. Katrā ziņā – vienu reizi pavisam noteikti. Tādēļ šodienas pusdienās Valmieras tehnikuma audzēknis Gvido Freiborns gatavo ceptu zivs fileju ar kartupeļu putru un kabačiem.

 1. solis

Foto: Valmieras tehnikuma publicitātes foto

Foto: Valmieras tehnikuma publicitātes foto

Sastāvdaļas:

  • tomāts;
  • olas 2 gab.;
  • zivs fileja;
  • kabacis;
  • zaļumi;
  • krējums;
  • majonēze;
  • garšvielas.