FOTORECEPTE: pirmdienas vakariņās pasta Casarecce

Komentāri
FOTORECEPTE: pirmdienas vakariņās pasta Casarecce
Foto: Valmieras tehnikuma publicitātes foto

Lai pirmdienas būtu patīkamākas, varam sevi palutināt ar gardu maltīti. Šajā pirmdienā to piedāvā Valmieras tehnikuma audzēkņi. Turklāt spināti rudenī ir viens no labākajiem imunitātes stiprinātājiem, kas ļaus “nošaut divus zaķus”, jo maltīte būs ne tikai garda, bet arī vērtīga.

Sastāvdaļas:

  • 100 g pasta Casarecce;
  • 70 g vistas filejas;
  • 50 g saldēti vai svaigi spināti;
  • 50 g cherry tomātu;
  • 10 g grauzdētu mandeļu skaidiņu;
  • 50 g saldā krējuma;
  • 50 g cietā siera.

Pagatavošana

Uzliek vārīties ūdeni, pievieno sāli, kad ūdens vārās, liek vārīties pastu Casarecce. Tikmēr sagriež vistas fileju un apcep, pievieno sāli, piparus pēc garšas. Pievieno spinātus un cep 3-5 minūtes. Pielej saldo krējumu un apvāra, līdz nedaudz sabiezē.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti
Foto: Valmieras tehnikuma publicitātes foto

Foto: Valmieras tehnikuma publicitātes foto

Gatavai pastai pievieno vistas fileju ar spinātiem un saldo krējumu. Pārgriež cherry tomātus daiviņās un pievieno reizē ar mandeļu skaidiņām. Visu apmaisa un liek porcijā.

Foto: Valmieras tehnikuma publicitātes foto

Foto: Valmieras tehnikuma publicitātes foto

Sarīvētu cieto sieru pārkaisa. Lai labi garšo!

Lasi vēl