Fotorecepte: grēcīgi gardais un saldais šokolādes braunijs

2 komentāri
Fotorecepte: grēcīgi gardais un saldais šokolādes braunijs

Es mīlu šokolādi! Un es arī tev iemācīšu ko pavisam ātri un vienkārši pagatavojamu. Šis patiešām ir grēcīgi salds un šokolādīgs deserts, bet šokolāde ir jāēd un braunijs ir tas, kas tev nepieciešams!

Sastāvdaļas

  • 300 g tumšā šokolāde
  • 250 g sviests
  • 3 olas
  • 200 g cukurs
  • 100 g milti
  • 1 tējkarote pulveris
  • cepampannā ieklāj cepampapīru

Pagatavošana

  1. Izkausē šokolādi ūdens peldē. Pievieno sviestu.
  2. Saputo olas un cukuru. Turpini putot, kamēr masa kļūst gaisīga.
  3. Pakāpeniski pievieno šokolādes masu.
  4. Masā iesijā miltus un cepamo pulveri.
  5. Kārtīgi samaisa un mīklu lej cepamformā.
  6. Liek 170°C uzkarsētā cepeškrāsnī, cep 40 minūtes.
  7. Gatavs tad, kad vidus nešķiet šķidrs.
  8. Brauniju atdzesē, uzglabā ledusskapī.

Foto

TOP komentāri

  • Tīna
    +1 +1 0

    Tīna

    Lieliski garšo, ja braunija mīklā iemaisa ķiršus bez kauliņiem saprātīgā daudzumā. Cepu 190 grādos 20 - 25 min. Gatavs, kad virsa kļūst matēta un parādās spraugas.
  • Linda

Pievienot komentāru

Ienāc ar sociālo tīklu profilu vai ievadi savu vārdu

Esi pieklājīgs savos izteicienos. Viedokli argumentē. Raksti tikai tādu komentāru, kas pauž tavu viedokli vai ir noderīgs citiem portāla lietotājiem. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem komentēšanas iespēja liegta.

Lasi vēl