FOTORECEPTE: pildīta paprika

Pievienot komentāru
FOTORECEPTE: pildīta paprika
Foto: Valmieras tehnikuma publicitātes foto

Kotletes, frikadeļu zupa, karbonāde, pupiņu zupa… Tavu pusdienu ēdienkarte ik pa aptuveni desmit dienām mēdz atkārtoties, un tas sāk garlaikot. Ziemā mēdzam piemirst, ka arī tagad ir iespējams pagatavot rudens ražas laikam raksturīgus ēdienus. Paprika ir dārzenis, kas ir īpaši bagāts ar C un B grupas vitamīniem, tāpēc to ieteicams lietot uzturā pēc iespējas biežāk. Lai dažādotu paprikas pasniegšanas veidus, Valmieras tehnikuma audzēkne Līga Blausa piedāvā recepti, kurā paprika tiek izmantota kā ēdiena pamatsastāvdaļa, nevis kā piedeva.

1. solis

Foto: Valmieras tehnikuma publicitātes foto

Foto: Valmieras tehnikuma publicitātes foto

Sastāvdaļas:

  • siers – 70 g;
  • tomāts – 1 gab.;
  • paprika –  1gab.;
  • zaļumi – pēc izvēles;
  • rīsi – 150 g;
  • šampinjoni – 4 gab.