Foto: paipalu olas ar anšoviem

Pievienot komentāru
Foto: paipalu olas ar anšoviem
Foto: Valmieras tehnikuma publicitātes foto

Ja esi no saimniecēm, kuras paipalu olām veikalā met līkumu vienkārši tādēļ, ka īsti nezini, ko ar tām darīt, ir īstais laiks beidzot izmēģināt paipalu olas pasniegt brokastīs. Recepti piedāvā Valmieras tehnikuma audzēkņi Anda Keibeniece un Gvido Freiborns.

1. solis

Foto: Valmieras tehnikuma publicitātes foto

Foto: Valmieras tehnikuma publicitātes foto

Sastāvdaļas 1 porcijai:

  • 2 paipalu olas;
  • 21 g anšovu;
  • 50 g svaiga gurķa;
  • 5 g zaļumu.

2. solis

Foto: Valmieras tehnikuma publicitātes foto

Foto: Valmieras tehnikuma publicitātes foto

Pagatavošana

Paipalu olas vāra aptuveni 3 minūtes, atdzesē nomizo. Pārgriež uz pusēm.

3. solis

Foto: Valmieras tehnikuma publicitātes foto

Foto: Valmieras tehnikuma publicitātes foto

Anšovu filejas aptin paipalu olu pusītēm un uzdur uz dekoratīvi sagatavotu gurķa šķēlīti. Pasniedz! Lai labi garšo!