Foto: paipalu olas ar anšoviem

Komentāri
Foto: paipalu olas ar anšoviem
Foto: Valmieras tehnikuma publicitātes foto

Ja esi no saimniecēm, kuras paipalu olām veikalā met līkumu vienkārši tādēļ, ka īsti nezini, ko ar tām darīt, ir īstais laiks beidzot izmēģināt paipalu olas pasniegt brokastīs. Recepti piedāvā Valmieras tehnikuma audzēkņi Anda Keibeniece un Gvido Freiborns.

1. solis

Foto: Valmieras tehnikuma publicitātes foto

Foto: Valmieras tehnikuma publicitātes foto

Sastāvdaļas 1 porcijai:

  • 2 paipalu olas;
  • 21 g anšovu;
  • 50 g svaiga gurķa;
  • 5 g zaļumu.

2. solis

Foto: Valmieras tehnikuma publicitātes foto

Foto: Valmieras tehnikuma publicitātes foto

Pagatavošana

Paipalu olas vāra aptuveni 3 minūtes, atdzesē nomizo. Pārgriež uz pusēm.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

3. solis

Foto: Valmieras tehnikuma publicitātes foto

Foto: Valmieras tehnikuma publicitātes foto

Anšovu filejas aptin paipalu olu pusītēm un uzdur uz dekoratīvi sagatavotu gurķa šķēlīti. Pasniedz! Lai labi garšo!

Ar riteni uz darbu. Arī ziemā!

Ar riteni uz darbu. Arī ziemā! 1

Vai Latvija varētu kļūt par velo zemi līdzīgi kā Nīderlande? Vai pie mums maz iespējams braukt ar riteni visu gadu? Un kā komfortabli ierasties savā birojā, ja esi minies uz darbu ar riteni ziemā?

Interesantākās 2018. gada grima tendences, ko Tu vari izmēģināt jau šodien!

Interesantākās 2018. gada grima tendences, ko Tu vari izmēģināt jau šodien!

2018. gads make-up pasaulē mirdz vēl spožāk nekā iepriekšējais. Tendenču virsotnēs gozējas metālisks spīdums, gliteri un pat uz ādas uzlīmējami akmentiņi, ļaujot mums uzmirdzēt kā dārgakmeņiem. Ja ar mirdzumu un spīdumu jau esam pazīstamas kopš pagājušā gada, tad viena toņa acu ēnas, izteikti kuplas skropstas un citas aktuālākās tendences vēl jāiepazīst. Esi gatava jauniem skaistuma piedzīvojumiem? Iepazīsties ar 10 interesantākajām grima tendencēm šajā gadā!

Lasi vēl