Komentāri
Foto: stilīgie rīdzinieki līksmo rudens pirmajā modes pazinēju burziņā
Juris Zolbergs

Līdz ar laikapstākļu maiņu un rudens sezonas iestāšanos aktualizējas Ziemeļeiropas klimatam atbilstoša apģērba ieviešana garderobē. Šonedēļ ar modes pazinēju klātbūtni tika prezentēts tepat, Latvijā, radīts apģērbu zīmola ”Espatte” transformējamais mētelis.

Restorānā ”The Beginnings / Raw Garden” vienkopus pulcējās virkne radošās industrijas pārstāvju – burziņu apmeklēja arhitekts Ventis Didrihsons, ceļojumu bloga autore Linda Rutule, TV šovu seja Jeļena Gricuka, modes eksperti Jaroslavs Barišņikovs un Deniss Ševeļovs, apģērbu zīmola ”Ammelija” dibinātāja Diāna Sipkovska-Romāne, kā arī modes stilisti, blogeri, eksperti un cienītāji.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Prezentācijas ietvaros viesi vēroja mēteļu demonstrāciju un tika aicināti uzlaikot mēteļus un fotografēties pie fotosienas, kā arī tika lutināti ar veselīgiem smūtijiem, uzkodām, dzērieniem un dāvanām.

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Šī būs klasiska ragū recepte, kuras pamatā izmantosim truša gaļa. Jārēķinās, ka ragū pagatavošana prasīs salīdzinoši ilgu laiku, taču nekā sarežģīta šī ēdiena pagatavošanā nav, un zemāk esošajā video Uģis Veits no ”Gatavo 3” to parādīs.

Lasi vēl