Dažas noderīgas nianses, kā labāk izmantot citronu

Komentāri
Dažas noderīgas nianses, kā labāk izmantot citronu
Foto; freeimages.com

Citrona miziņu, citrona sulu visai bieži izmantojam gatavojot dažādas kūkas, cepumus, marinējot gaļu utml. Lūk daži, bet ļoti noderīgi sīkumi, kā labāk un efektīvāk  “apstrādāt” citronu. 

Lai vieglāk būtu no citrona izspiest sulu, paturi to dažas minūtes karstā ūdenī. Tad citrons būs arī aromātiskāks.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Spiežot sulu, jāuzmanās, lai nepārspiestu mizas balto daļu un sēkliņas. Citādi sulai būs rūgtena piegarša.

Foto

Lai izspiestu dikai dažus pilienus citrona sulas, nav auglis jāgriež uz pusēm. Ar nosmailinātu kociņu izdur citronā caurumu un izspied nepieciešamo sulas daudzumu. Pēc tam ar šo pašu kociņu caurumu “aizkorķē”.

Lasi vēl