Komentāri

Alternatīva ne pārāk veselīgajām kartupeļu pankūkām ir cukīni sēklu plācenīši, ko var pasniegt ar kūpinātu foreli vai lasi. Atgādinām, ka ceturtdiena tradicionāli tiek uzskatīta par zivju dienu.

Sastāvdaļas

1 cukīni, ⅓ tējkarotes sāls, 2 ēdamkarotes pilngraudu miltu, 50 g ķirbju sēklu, 60 g sezama sēklu, 30 g pistāciju, 1 daiviņa ķiploka, 1 ola, 2 ēdamkarotes sakapātu diļļu, 1 vistas fileja (pēc izvēles).

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Pagatavošana

Cukīni sarīvē uz rupjās rīves un apsāla. Sarīvēto masu liek sietā, atstāj uz 5–10 minūtēm un ļauj notecēties liekajam šķidrumam. Tikmēr vistas fileju sagriež smalkos kubiņos, ja receptē izmanto gaļu. Cukīni notecina un pirms izmantošanas ar rokām saspiež, lai tie būtu pēc iespējas sausāki. Ķiploku smalki sakapā. Lielā bļodā sajauc cukīni, vistas gaļu, ķirbju sēklas, pistācijas, pusi sezama sēklu, dilles, sāli un sakapātos ķiplokus. Pievieno sakultu olu un miltus. Masu samaisa kopā viendabīgu. No masas veido apaļas bumbiņas vai plācenīšus, ko apviļā sezama sēkliņās. Liek uz plāts, kas noklāta ar cepamo papīru, un cep līdz 200°C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī 25 minūtes.

Ar riteni uz darbu. Arī ziemā!

Ar riteni uz darbu. Arī ziemā! 1

Vai Latvija varētu kļūt par velo zemi līdzīgi kā Nīderlande? Vai pie mums maz iespējams braukt ar riteni visu gadu? Un kā komfortabli ierasties savā birojā, ja esi minies uz darbu ar riteni ziemā?

Interesantākās 2018. gada grima tendences, ko Tu vari izmēģināt jau šodien!

Interesantākās 2018. gada grima tendences, ko Tu vari izmēģināt jau šodien!

2018. gads make-up pasaulē mirdz vēl spožāk nekā iepriekšējais. Tendenču virsotnēs gozējas metālisks spīdums, gliteri un pat uz ādas uzlīmējami akmentiņi, ļaujot mums uzmirdzēt kā dārgakmeņiem. Ja ar mirdzumu un spīdumu jau esam pazīstamas kopš pagājušā gada, tad viena toņa acu ēnas, izteikti kuplas skropstas un citas aktuālākās tendences vēl jāiepazīst. Esi gatava jauniem skaistuma piedzīvojumiem? Iepazīsties ar 10 interesantākajām grima tendencēm šajā gadā!

Lasi vēl