Baudi vasaru! Receptes, kā uzcept ugunskurā banānu un grilēt ananasu

Pievienot komentāru
Baudi vasaru! Receptes, kā uzcept ugunskurā banānu un grilēt ananasu
Foto: publicitātes foto

Kad vasara pašā plaukumā, TV3 ekrānos atgriezušās šova Gatavo 3 meitenes, kuras katru svētdienu iepazīstina ar interesantām, bet viegli pagatavojamām receptēm, kuras vari īstenot pati, kad atpūtīsies pie dabas krūts. Pirmajā raidījumā Gatavo 3 mežā – ugunskurā cepts banāns un grilēts ananass.

Tiešām ļoti viegli un vienkārši! Galvenais – neierasti. Vienmēr esam raduši folijā tīt kartupeļus un gaļu, bet te – banānu. Lieliska izklaide kopā ar bērniem, un pašu gatavots saldais ēdiens.

Ugunskurā cepti banāni

Foto: publicitātes foto

Foto: publicitātes foto

Sastāvdaļas:

  • 4 banāni;
  • 16 gabaliņi tumšās šokolādes;
  • Sauja mazo mini marshmellovu;
  • folija.

Pagatavošana

Banānu mizu iegriež iekšējā ieliekumā. Uz galda uzklāj foliju. Tajā ieliek banānu. Banāna iegriezumā iesprauž šokolādes gabaliņus un mazos marshmelovus un aizrullē foliju ciet, lai labums netecētu ārā. Grilē 10-15 minūtes. Pasniedz karstu.

Grilēti ananasi ar čili un sāli

Foto: publicitātes

Foto: publicitātes

Sastāvdaļas:

  • 1 ananass
  • 2 ēdamkarotes čili pārslu
  • 2 ēdamkarotes sāls
  • 2 ēdamkarotes olīveļļas
  • Grila reste

Pagatavošana

Ananasu nomizo un sagriež šķēlēs. Katru šķēli apbārsta ar čili un sāli un apslaka ar olīveļļu. Atstāj marinēties uz 30 minūtēm. Cep virs grila vidējā karstumā.