Ātri un gardi! Pagatavo ābolu pīrāgu Marijas Jansones gaumē

6 komentāri
Ātri un gardi! Pagatavo ābolu pīrāgu Marijas Jansones gaumē
INSTAGRAM

Aktrises Agneses Zeltiņas meita Marija Jansone laiku mājās pavada lietderīgi. Viņa pilnveido kulinārijas talantu un lutina savus mīļos ar gardiem ēdieniem. Marija publisko ātri pagatavojama ābolu pīrāga recepti.

”Pēdējā laikā esmu iegājusi patstāvīgā ēst gatavošanas un trauku novākšanas režīmā – mammas sapratīs!” sociālajā tīklā ”Instagram” raksta Marija.

Agneses Zeltiņas meita Marija publisko neredzētu kāzu foto

Foto: aktrises Agneses Zeltiņas meita Marija demonstrē gleznošanas talantu

Marija padalās ar ātri pagatavojama ābolu pīrāga recepti, lai arī citas māmiņas un sievas, netērējot daudz laika, spētu palutināt savus mīļos.

Nepieciešams: 6 lieli āboli, 4 olas, 200 grami cukura, 5 grami vaniļas cukura, 250 grami miltu – Marija izmanto rīsu miltus, kanēlis.

Pagatavošana: ābolus nomazgā, izņem serdes un sagriež mazos gabaliņos. Pievieno kanēli un liek iepriekš ietaukotā, ar cepampapīru izklātā kūkas formā.

Olas, cukuru, miltus savieno un kuļ, līdz masa kļuvusi gaiša, palielinājusies apjomā.

Iegūtā mīla jālej pāri āboliem un jāliek cepties – 180 grādos. Iepriekš uzkarsētā krāsnī.  Pīrāgs jācep aptuveni 40 minūtes.

Kad pīrāgs gatavs, tas jāapgriež otrādi, un jāpasniedz ar saldējumu vai vaniļas mērci.

Sports, gulēšana automašīnā, pilnvērtīgs uzturs, vitamīni – Marijas Zeltiņas skaistuma noslēpumi