Atis Zviedris gatavo gruboto jeb jēra gaļu ar grūbām

Komentāri

Mūziķis Atis Zviedris atceras, ka Ziemassvētkos galdā allaž likti 12 ēdieni. Šoreiz viņš ar draudzeni Aneti gatavos Ziemassvētku maltīti no 12 sastāvdaļām.

Pats Atis atzīst, ka viņam ļoti patīk gatavot ēst, bet priekšroku dod tieši gaļas ēdieniem. Arī Bez Tabu rubrikā Ziemassvētku garša Atis gatavo jēra gaļu un grūbas.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

No sākuma apcep sēnes. Pēc tam liek klāt sagrieztu jēra gaļu. Pievieno sāli un piparus. Kamēr Atis gatavo, tikmēr Anete griež zaļumus. Pannā karsējas sīpoli, ķiploki un čili pipars. Grūbām pievieno buljonu. Savu meistardarbu Atis nodēvē par Gruboto.

Foto

Video

Lūk, kāds izdevās gala rezultāts. Un, protams, uzzini arī Ata Zviedra novēlējums Ziemassvētkos!

Lasi vēl