Kā pareizi ēst, lai pēc Jāņiem nesāp vēders

1 komentārs

2. 2. nosacījums

2/4

Gastroenterologs Hosams Abu Meri saka: ”Ja mūsu gremošanas sistēma mācētu runāt un dzirdētu, ka dažu stundu laikā tai būs jātiek galā ar šašliku, kartupeļiem, ceptu karbonādi, miltu mērci, limonādi, alu, brendiju, marinētiem  gurķīšiem, tā atteiktos doties uz svinībām.” Kā pareizi mieloties, lai vienīgais, par ko Tu spētu padomāt pēc svētkiem, nav vēdergraizes.

1. nosacījums

Foto: LETA

Foto: LETA

Neēst visu uzreiz, kas ir uz galda. Jāēd lēnām, visu kārtīgi sakošļājot, jo kunģis nav ”gaļas mašīna”.

2. 2. nosacījums

2/4
Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Lasi vēl