Kā pareizi ēst, lai pēc Jāņiem nesāp vēders

1 komentārs

2. 2. nosacījums

2/4

Gastroenterologs Hosams Abu Meri saka: ”Ja mūsu gremošanas sistēma mācētu runāt un dzirdētu, ka dažu stundu laikā tai būs jātiek galā ar šašliku, kartupeļiem, ceptu karbonādi, miltu mērci, limonādi, alu, brendiju, marinētiem  gurķīšiem, tā atteiktos doties uz svinībām.” Kā pareizi mieloties, lai vienīgais, par ko Tu spētu padomāt pēc svētkiem, nav vēdergraizes.

1. nosacījums

Foto: LETA

Foto: LETA

Neēst visu uzreiz, kas ir uz galda. Jāēd lēnām, visu kārtīgi sakošļājot, jo kunģis nav ”gaļas mašīna”.

2. 2. nosacījums

2/4
Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

TOP komentāri

  • Gunta Krastiņa
    0 0 0

    Gunta Krastiņa

    Paldies, ka arvien biežāk tiek popularizētas kvalitatīvas atziņas par veselīgu uzturu un svētku svinēšanu!

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!

Ar riteni uz darbu. Arī ziemā!

Ar riteni uz darbu. Arī ziemā!

Vai Latvija varētu kļūt par velo zemi līdzīgi kā Nīderlande? Vai pie mums maz iespējams braukt ar riteni visu gadu? Un kā komfortabli ierasties savā birojā, ja esi minies uz darbu ar riteni ziemā?

Interesantākās 2018. gada grima tendences, ko Tu vari izmēģināt jau šodien!

Interesantākās 2018. gada grima tendences, ko Tu vari izmēģināt jau šodien!

2018. gads make-up pasaulē mirdz vēl spožāk nekā iepriekšējais. Tendenču virsotnēs gozējas metālisks spīdums, gliteri un pat uz ādas uzlīmējami akmentiņi, ļaujot mums uzmirdzēt kā dārgakmeņiem. Ja ar mirdzumu un spīdumu jau esam pazīstamas kopš pagājušā gada, tad viena toņa acu ēnas, izteikti kuplas skropstas un citas aktuālākās tendences vēl jāiepazīst. Esi gatava jauniem skaistuma piedzīvojumiem? Iepazīsties ar 10 interesantākajām grima tendencēm šajā gadā!

Lasi vēl