Kā pareizi ēst, lai pēc Jāņiem nesāp vēders

1 komentārs

2. 2. nosacījums

2/4

Gastroenterologs Hosams Abu Meri saka: ”Ja mūsu gremošanas sistēma mācētu runāt un dzirdētu, ka dažu stundu laikā tai būs jātiek galā ar šašliku, kartupeļiem, ceptu karbonādi, miltu mērci, limonādi, alu, brendiju, marinētiem  gurķīšiem, tā atteiktos doties uz svinībām.” Kā pareizi mieloties, lai vienīgais, par ko Tu spētu padomāt pēc svētkiem, nav vēdergraizes.

1. nosacījums

Foto: LETA

Foto: LETA

Neēst visu uzreiz, kas ir uz galda. Jāēd lēnām, visu kārtīgi sakošļājot, jo kunģis nav ”gaļas mašīna”.

2. 2. nosacījums

2/4
Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

TOP komentāri

  • Gunta Krastiņa
    0 0 0

    Gunta Krastiņa

    Paldies, ka arvien biežāk tiek popularizētas kvalitatīvas atziņas par veselīgu uzturu un svētku svinēšanu!

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!

Viegli pagatavojams rudenīgs saldums! Baltās šokolādes un ķirbju trifeles

Viegli pagatavojams rudenīgs saldums! Baltās šokolādes un ķirbju trifeles

Kas gan var būt vēl spilgtāks rudens vēstnesis par ķirbi? Jā, rudens tik tiešām ir klāt, un ar ķirbju piedāvājumu problēmu nav. Anna Panna no ”Gatavo 3” komandas aicina izmantot šo šobrīd tik bieži sastopamo ogu baltās šokolādes un ķirbju trifeļu pagatavošanai, kas būs gards pārsteigums gan ģimenei, gan viesiem.

Lasi vēl