4 komentāri

Ceturtdienas pēcpusdienā modes un izklaides centrā “Rīga Plaza” norisinājās “Viņas melo labāk” līdzinieku konkursa pirmā atlase, kurā piedalījās arī apbrīnojami Mārim līdzīgais rīdzinieks, biznesmenis Artūrs Bernāts.

“Laikam jau draugu motivācija, kā arī – lai dzīvē notiktu arī kaut kas citādāks,” par savu atrašanos “Viņas melo labāk” līdzinieku konkursa atlasē stāsta Artūrs. Viņaprāt, visvairāk līdzinoties viņam pašam, bet, ja skatās uz seriāla varoņiem, puisis gan vizuāli gan ikdienas gaitās ļoti atgādina Māri.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Artūram jau reiz bijusi pieredze, jo režisora Aigara Graubas spēlfilmā “Sapņu komanda 1935” viņam sanācis dublēt Māra lomas atveidotāju Andri Buli. “Viņas pats netika, jo bija Maskavā. Tad bija tādas epizodītes, kuras vajadzēja piefilmēt no sāniem vai muguras. Tie, kas meklēja dublieri, man teica, ka es esot līdzīgākais Latvijā. Nezinu, ticēt vai neticēt, bet bija tāda pieredzīte,” atklāja viņš.

Foto: Artūrs “Viņas melo labāk” līdzinieku konkursā

Ikdienā, tāpat kā seriāla Māris, Artūrs ir uzņēmējs, vadot dažādus biznesus. “Protams, tā nav viesnīca, bet biznesi ir visdažādākie – lielformāta reklāmu druka, auto krāsošana, dažādu pasākumu organizēšana u.c.” savas ikdienas gaitas ieskicē biznesmenis.

Pats seriālu skatoties pāris reizes nedēļā, kad sanāk laiks, jo bieži vien mājās no darba uzņēmīgais vīrs pārnāk tikai vēlu vakarā. Viņa mīļākais tēls ir Māris, bet raksturā un to, kā tiek bīdītas lietas gan viņi atšķiras. “Varbūt es neesmu tik skarbs kā viņš un izvēlos citas metodes, bet viņš labi attēlo biznesmeni, ir tā pareizā domāšana,” tā Artūrs.

Video: Artūra atlase un intervija portālam Skaties.lv

TOP komentāri

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Šī būs klasiska ragū recepte, kuras pamatā izmantosim truša gaļa. Jārēķinās, ka ragū pagatavošana prasīs salīdzinoši ilgu laiku, taču nekā sarežģīta šī ēdiena pagatavošanā nav, un zemāk esošajā video Uģis Veits no ”Gatavo 3” to parādīs.

Lasi vēl