14 komentāri
Ar suņa bērēm startējis smieklīgais latviešu seriāls ”Bitīt’ kapos”
Ekrānuzņēmums

Ceturtdienas, 21. septembra, vakarā pie LNT skatītājiem atgriezās pašmāju komēdijseriāls ”Bitīt’ matos”, kas trešajā sezonā ticis pie amizanta nosaukuma – “Bitīt’ kapos”. Jau pirmajā sērijā suņa bēres piedzīvoja patiesi negaidītu pavērsienu.

Nellijas (Marija Bērziņa) vadītā apbedīšanas biroja ”Galapunkts” mierīgajām dienām pienācis gals, jo Ojārs (Voldemārs Šoriņš) atļāvis zem sava jumta atvērt vēl vienu apbedīšanas biroju – ”Maigais klēpis”.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Kamēr ”Maigā klēpja” saimniece Rita (Dace Bonāte) kaļ plānus par kapsētu privatizēšanu, Eiropas iekarošanu un jau savā komandā pārvilinājusi Gotfrīdu (Imants Strads), apsviedīgā Nellija negrasās samierināties ar konkurentu klātbūtni, un sīva konkurences cīņa var sākties.

Ierodas pirmais klients – vīrietis, kuram nomiris suns. Viņš par 50 eiro vēlas cienīgas bēres un mielastu.

Uz izvadīšanu pošas arī mūžībā aizgājušās Dailes teātra aktrises Veltas Vecumnieces atveidotā Velta un Lidijas Pupures tēlotā Mirdza.

Taču ”Maigajā klēpī” viss nenotiek, kā plānots. Pievilcīgais Silvestrs (Mārtiņš Meiers) pēc saplūkšanās ar Gotfrīdu sper izmisuma pilnu soli un izposta bēru mielastu – viss izskatās tā, ka, pēc Silvestra vārdiem, pat cūkas sūtītu līdzjūtības vēstules.

Kad šķiet, ka viss jau zaudēts, izrādās, ka suņa saimnieks tieši tādu mielastu vēlējies.

”Manam sunītim nebija viegla dzīve, un, skatoties uz šo galdu, man nāk prātā viena frāze: sunim suņa dzīve,” aizkustināts ir mirušā suņa saimnieks.

Kamēr Nellija priecājas par konkurentu šķietamo izgāšanos, patiesībā suņa bēres Ritai atnes milzu peļņu.

TOP komentāri

  • Ilona Smite
    +5 +4 -1

    Ilona Smite

    Esmu liela latviešu seriāla mīlētāja, bet nu šis laikam neuzrunāja ne kad bija,, bitīt matos,, un vēl vairāk tagad,, bitīt kapos,, ka var tādu tizlu nosaukumu vispār izdomāt 😂😂😂
  • Brigita Kabuce
  • Gunita Gūtmane

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Šī būs klasiska ragū recepte, kuras pamatā izmantosim truša gaļa. Jārēķinās, ka ragū pagatavošana prasīs salīdzinoši ilgu laiku, taču nekā sarežģīta šī ēdiena pagatavošanā nav, un zemāk esošajā video Uģis Veits no ”Gatavo 3” to parādīs.

Lasi vēl