Stīvens Hokings viesosies Glastonberijas festivālā

Komentāri

Glastonberijas mūzikas festivāla rīkotāji paziņojuši, ka britu fiziķis un matemātiķis Stīvens Hokings viesošoties bērniem paredzētā pasākuma zonā.

Pasaulslavenais zinātnieks, kura dzīvesstāsts pagājušogad tika iemūžināts filmā The Theory of Everything (Teorija par visu), ieradīsies Kidz Field zonā, kas paredzēta bērniem līdz 12 gadu vecumam.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Jūnijā paredzētajā festivālā ieradīsies arī iluzionists Dynamo.

73 gadus vecais Hokings iepriekš spēlējis zinātniskās fantastikas seriāla Star Trek (Zvaigžņu ceļš) sērijā, ierunājis lomu multfilmā The Simpsons (Simpsoni), kā arī piedalījies grupas Pink Floyd dziesmas ierakstā.

Kā jau ziņots, šogad Glastonberijas festivāla galvenie mākslinieki būs grupas The Who un Foo Fighters, kā arī amerikāņu reperis Kanje Vests.

Vēl uzstāsies tādi mūziķi kā The Chemical Brothers, Laionels Ričijs, Alt-J, Petija Smita, Motorhead, Belle&Sebastian, Death Cab for Cutie, The Vaccines, Super Furry Animals, Clean Bandit un Enter Shikari.

Festivāla apmeklētāji varēs vērot arī deadmau5, Suede, Marka Ronsona, Mērijas Blaidžas, Alabama Shakes, FKA Twigs, Azīlijas Benksas, Jamie XX, La Roux, Džona Hopkinsa un Rudimental uzstāšanās.

Glastonberijas festivāls norisināsies Somersetā no 24. līdz 28. jūnijam.

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl