Komentāri
Siguldas restorānu nedēļā varēs mieloties ar sezonas veltēm
Pixabay

No 1. līdz 6. novembrim norisināsies Siguldas restorānu nedēļa, kuras laikā desmit Siguldas un tās apkārtnes restorānos un kafejnīcās būs iespēja baudīt trīs ēdienu maltītes.

Siguldas restorānu nedēļas laikā gardēžiem tiks piedāvātas sezonas veltes – krāsnī cepts ķirbis, dūmotas bietes un karamelizēti āboli. Katrā ēdienkartē gardēži atradīs dažādus pamatēdienus – sautētu stori, vērša vaigus, lēni sutinātu pīli, sama fileju -, kā arī plašu saldo ēdienu piedāvājumu – aroniju zefīrkūku, cukurotu pīlādžu suflē, ķirbju “panna cotta” un burkānu desertu. Katrā restorānā tiks piedāvātas divas dažādas ēdienkartes par divām cenām – 15 un 20 eiro pēc viesu izvēles.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Gardēžus nedēļas garumā uzņems restorāns Aparjods, viesnīcas Sigulda restorāns, restorāns Garšas frekvence, restorāns Gadalaiki, restorāns Fazenda, kafejnīca Doma, kā arī restorāns Kungu rija, Bīriņu pils restorāns, Mālpils muižas restorāns un Rāmkalnu restorāns.

Lai baudītu ēdienus, restorānu un kafejnīcu apmeklētājiem iepriekš jārezervē galdiņš. Siguldas restorānu nedēļas piedāvājums un ēdienkartes būs pieejamas no 24. oktobra.

Viegli pagatavojams rudenīgs saldums! Baltās šokolādes un ķirbju trifeles

Viegli pagatavojams rudenīgs saldums! Baltās šokolādes un ķirbju trifeles

Kas gan var būt vēl spilgtāks rudens vēstnesis par ķirbi? Jā, rudens tik tiešām ir klāt, un ar ķirbju piedāvājumu problēmu nav. Anna Panna no ”Gatavo 3” komandas aicina izmantot šo šobrīd tik bieži sastopamo ogu baltās šokolādes un ķirbju trifeļu pagatavošanai, kas būs gards pārsteigums gan ģimenei, gan viesiem.

Lasi vēl