Ralfs Eilands pasaka, ka krievu Eirovīzijas dziesma “s*kāja”

Komentāri
Ralfs Eilands pasaka, ka krievu Eirovīzijas dziesma “s*kāja”
Foto: Ieva Lūka/LETA

Vakar tviterī, kā novēroja interneta jokdari Cehs.lv, norisinājās interesanta saruna – kāds grieķu žurnālists, kurš gatavo “lielu rakstu par politisko balsošanu Eirovīzijā”, lūdza Ralfu Eilandu komentēt, kāpēc latvieši krievu dziesmai iedeva tika zemu vērtējumu. Viņa atbilde bija vairāk nekā pārliecinoša.

Kā atceramies, Eirovīzijas punktus no Latvijas tiešraidē paziņoja dziedātājs Markus Riva, bet grupas PeR mūziķis Ralfs Eilands bija mūsu žūrijā, kas vērtēja visus dalībniekus, piešķirot krieviem tikai 26 vietu. Visticamāk, šā iemesla dēļ tieši viņam lūdza komentēt, kāpēc tāds vērtējums, un vai tā bija politiska balsošana, uz ko Eilands atbildēja lakoniski, bet tieši – Nē, pēc manām domām, viņu dziesma “s*kāja”!”

Šo viņa komentāru veiksmīgi uzķēruši interneta huligāni Cehs.lv, kuri arī nekautrējās nopublicēt šo mūziķa godīgo vērtējumu.

Foto: Cehs.lv

Foto: Cehs.lv

Atgādināsim, Eirovīzijas finālā šogad uzvarēja Zviedrijas pārstāvis Manss Zelmerlēvs, savukārt Latvijas pārstāve Aminata ieņēma 6. vietu. Dramatismu finālam piešķīra pats balsojums – sākotnēji šķita, ka jau pieminētā Krievija, kas šoreiz palika otrajā vietā, varētu uzvarēt konkursā.

Foto: zviedru delegācijas emocijas pēc uzvaras 2015. gada Eirovīzijā

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl