Prozit! Kā pareizi ēst šīs konfektes un nesašmucēties!

1 komentārs

Līdz gadu mijai un tās svinībām atlicis vien nedaudz vairāk kā diennakts. Aktuāls ir jautājums: ko likt galdā? Arī bez šampānieša un dažādiem našķiem ir kāds unikāls kārums – konfektes Prozit, kurš sevī apvieno ne vien spēju mielot garšas kārpiņas, bet arī, tā teikt, sasildīt no iekšienes. Tomēr visu šo procesu nereti aizēno šmuce, ēdot šo daudziem tik neatņemamo Jaungada svinību galda sastāvdaļu.

Tie, kas noprovējuši šīs leģendārās konfektes, ļoti labi zina, cik viegli ar tām sasmērēt drēbes, bet tajās esošais šķidrums nebūs tik viegli izmazgājams. Tāpēc Prozit konfekšu cienītāji, kas vēl nevar saukties par Prozit patērēšanas veterāniem, ir izmisuma pilnā neziņā – kā? Kā, lai ēd šīs burvīgās konfektes?

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Bez tabu noskaidroja – tikai amatieri un nelgas uzreiz notin no konfektes visu foliju. Taču lielmeistari tā nekad nedarītu – no sākuma tiek notīts tikai galiņš un nokosta šokolādes konfektes augšdaļa. Tad saviesīgi tiek izmalkots konfektes saturs un, tikai tad! Tikai tad var ķerties pie pašas konfektes notiesāšanas.

Prozit! Skaties video!

TOP komentāri

  • Stulbums..
    0 0 0

    Stulbums..

    ..totālais!
    ..totālais. Kāda jēga no končām, ja no sākuma izdzer, pēc tam uzkož?
    Tikpat labi var iedzert šņabi vai liķieri un uzkost konču - un tāds Prozit par dārgu naudu paliek bezjēdzīgs.

Pievienot komentāru

Ienāc ar sociālo tīklu profilu vai ievadi savu vārdu

Esi pieklājīgs savos izteicienos. Viedokli argumentē. Raksti tikai tādu komentāru, kas pauž tavu viedokli vai ir noderīgs citiem portāla lietotājiem. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem komentēšanas iespēja liegta.

Lasi vēl