1 komentārs

Emīls Balceris kādreiz esot mācējis tamborēt, bet drošības apsvērumu dēļ šodien mēs adatas rokās neņemsim,” sižetu iesāk raidījuma Bez Tabu: Dzīves smalkumu vadītāja Baiba Runce. Viņa šodien ar mūziķi darīja kādu ļoti interesantu lietu – viņš veikalā izvēlējās dažādas mantas, bet psihoterapeita Aina Poiša centās raksturot, kas viņš par cilvēku.

Izrādās, mūziķis labprāt skatās multfilmu klasiku un arī jaunākos grāvējus. Viņam arī patīk dažādu žanru mūzika, bet pēdējā laikā iecienījis soulmūziku un džezu. Lai ko arī viņš klausītos, svarīgs ir aprīkojums – viņš sev uz dzimšanas dienu uzdāvināja “austiņas”, kas viņam palīdz koncertos sevi labāk dzirdēt. Emīls arī labprāt lasa pazīstamu cilvēku biogrāfijas, jo viņam šķiet interesanti zināt arī aizkulišu stāstus, ne tikai to, ko mēs visi redzam televīzijā vai dzirdam radio.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

FOTO

Līdz Ainas Poišas ierašanās brīdim grupas Musiqq dalībnieks bija izvēlējies animācijas filmu Runcis Zābakos, jaunas austiņas, hanteles un grāmatu Māksla braukt. To visu viņa sāka vērtēt, Balcerim pašam to dzirdot! Kā tas izvērtās, skaties raidījuma Bez Tabu: Dzīves smalkumi sižetā!

VIDEO

TOP komentāri

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl