11 komentāri

Latvijas Universitātēs Ekonomikas un vadības, kā arī Vēstures un filosofijas fakultātes ēkā studentiem tiek lūgts pasniedzējus ēdnīcā palaist pa priekšu rindā. Lūk, kā viņi uz to reaģēja.

”Mīļie studenti! Cienīsim savus pasniedzējus un dosim priekšroku rindā,” aicināja uzraksts pie fakultātes ēdnīcas.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Neapmierināti ar nevienlīdzību, studenti nolēma rīkoties.

VIDEO

TOP komentāri

  • aksels
    +6 +6 0

    aksels

    Lai nu šitāda plāksne ir apšaubāma, tomēr tādu reakciju jau nu pelnījusi nav. Pārāk spēcīga, pasniedzējiem (lai arī dažādiem) tomēr kāda nebūt cieņa jāizrāda. Plāknse var pazust, to var uzskatīt par neobligātu mākslas darbu, bet šādi - tā tomēr ir necieņa, vismaz - nepieklājība.
  • johniz
    +3 +3 0

    johniz

    Nesaprotu.
    Man nez kāpēc bija iemācīts, ka vecāki, gudrāki, viedāki cilvēki jāciena!
    Un kas notiek, ja palaid rindā priekšā pasniedzēju, ēdiens paliek negaršīgāks, dārgāks, nevērtīgāks?
    Kaut ko nokavēsi?
    Neaizmirsti to, ka par Tevi mēs maksājam
  • Demokrātijas aizstāvis
    +3 +3 0

    Demokrātijas aizstāvis

    aksel, lien atpakaļ savā padomju caurumā un nomirsti

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl