Komentāri

Grūti iedomāties kādu, kurš varētu atteikties no klasiskas itāļu picas – tās aromāts un garšas īpašības izsalkušos priecē visā pasaulē! Turklāt viena no itāļu picas pamatvērtībām – tā ir vienkārši pagatavojama, bet visas vienkāršās lietas, kā labi zināms, ir ģeniālas. Pēc šīs patiesības vadas arī picu ražotājs ”Dr. Oetker Ristorante”, kas piedāvā izsmalcinātu itāļu restorāna garšu savās mājās desmit minūšu laikā.

”Dr. Oetker Ristorante” noslēpums slēpjas picu sasaldēšanā. Kad prasmīgs picu meistars picu ir pagatavojis, tā tiek strauji atdzesēta. Daudziem cilvēkiem, iespējams, šķiet, ka saldēts produkts ir sliktāks, tam jābūt klāt pārtikas piedevām vai vēl kam citam, tomēr tā nav – straujā aukstuma iedarbībā praktiski pilnībā saglabājas sākotnējie produktā esošie vitamīni, uzturvērtība, konsistence un arī krāsa!

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Tāpēc piedāvājam tev pagatavot vienu no picām – kāpēc lai tā nebūtu ”Dr. Oetker Ristorante Mozzarella”! To vislabāk raksturo brīnišķīgs aromāts un unikāla kombinācija – svaigs siers, gards garšvielu maisījums un plānā, kraukšķīgā pamatne. Sagrieztās tomātu šķēlītes, ”Edam” siers un vērtīgā pesto mērce lieliski papildina ”Mocarella” siers picas bagātīgajā virskārtā. Tikai vienu gabaliņu un tu piekritīsi, ka ”Dr. Oetker Ristorante picas recepte ir tiešām stāv augstāk par visām pārējām.

Foto: publicitātes foto

Picas cep apmēram 10 minūtes un mūsu padoms – tā būs vēl gardāka, ja picu cepsi cepeškrāsnī ar augšējo un apakšējo sildītāju nevis karstā gaisa konvekcijas krāsnī.

Lūk, kamēr pica gatavojas, vari pagatavot vienkāršus, bet krāsas un garšas ziņā – bagātīgus salātus. Tev būs nepieciešamas salātlapas, rukola, mandeles, olīveļļa, tomāti, garšvielas.

Runājot par rukolu – tā, šķiet, ir viens no vērtīgākajiem kulinārajiem atklājumiem pēdējā desmitgadē Latvijā. Rukola latviešu ēdienu kultūrā ienesusi daudz jaunu garšas nianšu receptēs, bet šoreiz īpaši gribam akcentēt tās veselīgās īpašības – bieža rukolas lietošana uzturā labvēlīgi ietekmē gremošanu, samazina svaru, kā arī ieteicam visiem, kam pastāv augsts sirds un asinsvadu slimību risks.

Foto: publicitātes foto

Bet zaļas lapas vien negrauzīsi. Lielā daudzumā tās varam uzņemt tikai aizdarītas ar gardu un aromātisku mērci.

Riekstainās mērces ir krēmīgas un ar garantiju garšo visiem, nu gandrīz visiem. Pie tam to sastāvs ir ļoti veselīgajiem taukiem bagāts: auksta spieduma olīveļļa un vērtīgās mandeles. Garšai un krāsai zaļumi, skābumam – citrusu sula un saldumam – medus vai brūnais cukurs. Ar šādu mērci jebkuri salāti atklāsi jaunās garšas dimensijās.

Kamēr gatavosi salātus, pica būs gatava un 10-15 minūšu laikā varēsi maltīti celt galdā!

Labu apetīti!

Ar riteni uz darbu. Arī ziemā!

Ar riteni uz darbu. Arī ziemā! 1

Vai Latvija varētu kļūt par velo zemi līdzīgi kā Nīderlande? Vai pie mums maz iespējams braukt ar riteni visu gadu? Un kā komfortabli ierasties savā birojā, ja esi minies uz darbu ar riteni ziemā?

Interesantākās 2018. gada grima tendences, ko Tu vari izmēģināt jau šodien!

Interesantākās 2018. gada grima tendences, ko Tu vari izmēģināt jau šodien!

2018. gads make-up pasaulē mirdz vēl spožāk nekā iepriekšējais. Tendenču virsotnēs gozējas metālisks spīdums, gliteri un pat uz ādas uzlīmējami akmentiņi, ļaujot mums uzmirdzēt kā dārgakmeņiem. Ja ar mirdzumu un spīdumu jau esam pazīstamas kopš pagājušā gada, tad viena toņa acu ēnas, izteikti kuplas skropstas un citas aktuālākās tendences vēl jāiepazīst. Esi gatava jauniem skaistuma piedzīvojumiem? Iepazīsties ar 10 interesantākajām grima tendencēm šajā gadā!

Lasi vēl