Izrādās, Rīgā ir kāda vietiņa, kur pasniedz Bez Tabu garneles

Komentāri

Raidījuma Bez Tabu šodienas galvenais uzdevums ir iefiltrēties spāņu kafejnīcā, kur tiekot valkāts raidījuma Bez Tabu vārds. Lai to veiksmīgāk izdarītu, Bez Tabu korespondents Artūrs Špaks ir bruņojies ar īstu maskēšanās elementu – spāņu ūsām.

Gandrīz nepiesaistot uzmanību, Bez Tabu duets iekārtojas vistālākajā kafejnīcas stūrī. Ņemot vērā mazos ēdināšanas iestādes izmērus, viņi atrodas samēra tuvu bāra letei, tādēļ jābūt īpaši piesardzīgiem. Atverot ēdienkarti, apstiprinās Bez Tabu rīcībā esošā informācija par raidījuma nosaukuma izmantošanu. Pie vainas esot kāds spānis, kura bilde, kā norādīja avots, redzama turpat ēdienkartē.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Turpmākās pārdemsit minūtes tiek pavadītas spāņiem neraksturīgā garlaicībā.

Pēc vairāk nekā 15 garneļu notiesāšanas Bez Tabu duets taisnā ceļā dodas pie pavāra, kurš atzīst, ka cilvēki Bez Tabu garneles esot īpaši iecienījuši.

Foto

Video

Viegli pagatavojams rudenīgs saldums! Baltās šokolādes un ķirbju trifeles

Viegli pagatavojams rudenīgs saldums! Baltās šokolādes un ķirbju trifeles

Kas gan var būt vēl spilgtāks rudens vēstnesis par ķirbi? Jā, rudens tik tiešām ir klāt, un ar ķirbju piedāvājumu problēmu nav. Anna Panna no ”Gatavo 3” komandas aicina izmantot šo šobrīd tik bieži sastopamo ogu baltās šokolādes un ķirbju trifeļu pagatavošanai, kas būs gards pārsteigums gan ģimenei, gan viesiem.

Lasi vēl