Izrādās, Rīgā ir kāda vietiņa, kur pasniedz Bez Tabu garneles

Komentāri

Raidījuma Bez Tabu šodienas galvenais uzdevums ir iefiltrēties spāņu kafejnīcā, kur tiekot valkāts raidījuma Bez Tabu vārds. Lai to veiksmīgāk izdarītu, Bez Tabu korespondents Artūrs Špaks ir bruņojies ar īstu maskēšanās elementu – spāņu ūsām.

Gandrīz nepiesaistot uzmanību, Bez Tabu duets iekārtojas vistālākajā kafejnīcas stūrī. Ņemot vērā mazos ēdināšanas iestādes izmērus, viņi atrodas samēra tuvu bāra letei, tādēļ jābūt īpaši piesardzīgiem. Atverot ēdienkarti, apstiprinās Bez Tabu rīcībā esošā informācija par raidījuma nosaukuma izmantošanu. Pie vainas esot kāds spānis, kura bilde, kā norādīja avots, redzama turpat ēdienkartē.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Turpmākās pārdemsit minūtes tiek pavadītas spāņiem neraksturīgā garlaicībā.

Pēc vairāk nekā 15 garneļu notiesāšanas Bez Tabu duets taisnā ceļā dodas pie pavāra, kurš atzīst, ka cilvēki Bez Tabu garneles esot īpaši iecienījuši.

Foto

Video

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl