Uzzini, ko Mārtiņš Rītiņš pats sev gatavos dzimšanas dienā!

3 komentāri

Slow Food Riga prezidents un šefpavārs Mārtiņš Rītiņš savu dzimšanas dienu katru gadu svin citā vietā, piemēram, pagājušajā gadā bija Berlīnē.

Pats savā Dzimšanas dienā, visticamāk, negatavos, bet apmeklēs kāda kolēģa restorānu, taču vēl nav īsti izlēmis kuru, jo, kā pats saka, darot lietas “uz dullo”.

Vienalga, kur ieturēs svētku maltīti, ēdienkartē noteikti būs lasis, taču tikai bioloģiski audzēts.

Video

Sveicam gaviļnieku 67. dzimšanas dienā!

TOP komentāri

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!

Viegli pagatavojams rudenīgs saldums! Baltās šokolādes un ķirbju trifeles

Viegli pagatavojams rudenīgs saldums! Baltās šokolādes un ķirbju trifeles

Kas gan var būt vēl spilgtāks rudens vēstnesis par ķirbi? Jā, rudens tik tiešām ir klāt, un ar ķirbju piedāvājumu problēmu nav. Anna Panna no ”Gatavo 3” komandas aicina izmantot šo šobrīd tik bieži sastopamo ogu baltās šokolādes un ķirbju trifeļu pagatavošanai, kas būs gards pārsteigums gan ģimenei, gan viesiem.

Lasi vēl