Kārlis Ķilkuts

Autors: Kārlis Ķilkuts

Savā ziņā gudrākais cilvēks uz zemes.

Komentāri

Sevi pierādījis gan individuāli, gan strādājot komandā. Sarunu festivāls “Lampa”, darbošanās apvienībā “Comedy Latvija”, humora radījuma “Extra faktors” vadīšana, kā arī 26. novembra vakarā pirmizrādi piedzīvos viņa jau piektā stāvizrāde ar nosaukumu “Prieks”. Piedāvājam interviju ar vienu no zināmākajiem pašmāju komiķiem Rūdolfu Kugrēnu.

“Mēģināšu saprast, kas ir prieks! Kas man ir prieks? Strādājot pie izrādes un galvā pārrunājot visu, ko esmu sarakstījis, joprojām vēl meklēju to, kas tas īsti ir! Jautāšu arī cilvēkiem, ko viņiem tas nozīmē, par ko viņi smejas, kā kļūst priecīgi un kas viņus apbēdina. Mans galvenais mērķis – ko tā emocija īsti nozīmē!” portālam Skaties.lv stāsta mākslinieks.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Par iepriekšējām izrādēm, komēdiju pie mums un vai ar to var Latvijā nopelnīt plašāk skaties video intervijā, kas tapusi bārā “Shot Cafe – vietā, kur Rūdolfs pirmo reizi nopelnīja ar savu uzstāšanos.

Noskaties mūsu interviju pirms diviem gadiem 6. tramvajā!

“Prieks” pirmizrādi piedzīvos 26. novembrī, Kinogalerijā Ksuns, kam sekos vēl trīs izrādes Rīgā – 27. novembrī, 1. un 2. decembrī. Pēc tam Rūdolfu būs iespējams redzēt arī Cēsīs (7. un 8. decembris, Vidzemes koncertzāle Cēsis) un Liepāju (23. decembris, Kultūras nams Wiktorija).

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Šī būs klasiska ragū recepte, kuras pamatā izmantosim truša gaļa. Jārēķinās, ka ragū pagatavošana prasīs salīdzinoši ilgu laiku, taču nekā sarežģīta šī ēdiena pagatavošanā nav, un zemāk esošajā video Uģis Veits no ”Gatavo 3” to parādīs.

Lasi vēl