”Aldara” laboratorijas speciālisti, izmantojot modernākās un progresīvākās iekārtas, katru dienu rūpējas par to, lai alus cienītāji saņemtu tikai un vienīgi augstākās kvalitātes alu. Mēs varam būt gandarīti, ka tepat Latvijā ir iespēja izmantot visaugstākā līmeņa aprīkojumu laboratorijā, kurā strādā profesionāla un pieredzējusi komanda ar plašām zināšanām pārtikas tehnoloģiju jomā un alus brūvēšanā.

Laikā, kad pasauli pārņēmušas augstākās tehnoloģijas, ”Aldara” laboratorijā alus kvalitātes noteikšanas galvenais instruments joprojām ir cilvēks. Darbinieki, kas pārbauda alus garšu, regulāri pilnveido savas zināšanas ārzemēs, kur tiek trenēta un attīstīta viņu spēja atšķirt visdažādākās alus garšas un smaržas nianses.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

”Aldara” darbinieki prot nošķirt pat sīkākas apiņu smaržu nianses, noteikt alus rūgtuma pakāpi, pamanīt pat nelielas garšas atšķirības, kas var rasties sarežģītā alus radīšanas procesa laikā. Cilvēka ožu un garšas kārpiņas vēl joprojām nevar aizvietot pat vismodernākās tehnoloģijas.

”Aldara” produkcijas atbilstību pasaules visaugstākajām kvalitātes prasībām nodrošina profesionālās aldaru komandas un vismodernāko iekārtu mijiedarbība progresīvajā ”Aldara” laboratorijā. Alus testēšana visaktīvāk norisinās jaunu produktu radīšanas laikā un regulāri tiek veikta arī ikdienas ražošanas procesā, lai nodrošinātu nemainīgi izcilu alus garšu.