Komentāri

”Tomēr gaidu” ir dziesmu autora un dziedātāja Oskara Deigeļa jaunākais veikums no rudenī gaidāmā trešā soloalbuma. Dziesmas mūzikas autors un aranžētājs ir mūziķis un producents Rassell (īstajā vārdā Ruslans Kuksinovičs), kurš dziesmā piedalījies arī kā viesmākslinieks. Tekstu sarakstījis pats Deigelis.

Pirmoreiz Deigelis ar Rassell sadarbojās 2010. gadā, kopīgi ierakstot dziesmu ”Neatlaid”, kas veiksmīgi rotēja daudzās Latvijas radiostacijās. Gadu gaitā izveidojās sadarbība, kā rezultātā tapa daudz skanīgu dziesmu, Deigelim rakstot tekstus un Rassell mūziku, taču jaunais skaņdarbs ”Tomēr gaidu” ir tikai otrais kopīgais duets, ko mūziķi ieskaņojuši 7 gadu laikā.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Video: Oskars Deigelis un Rassell – Tomēr gaidu

Dziesmas video versiju filmējusi un galvenās aktrises lomā iejutusies horeogrāfe un dejotāja Ieva Biteniece. Visi videoklipā redzamie kadri uzņemti Losandželosā.

”Dziesma ir mazliet skumja un tomēr arī gana pacilājoša un vasarīga. Tāda, kurā var ieklausīties un aizdomāties, bet tikpat labi arī dejot un kustēties. Esmu priecīgs arī par dziesmas videoklipu, jo, manuprāt, tas nav uzbāzīgs. Skaistie, ikdienišķie skati vienā no lielākajām pilsētām pasaulē ļoti labi mijas ar vieglo skanējumu un ļauj nenovērst uzmanību no dziesmas kodola,” savās pārdomās dalās Deigelis.

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl