1 komentārs

Grupa Gain Fast nonākusi sava trešā studijas albuma finiša taisnē, kā noslēdzošo gaidāmā albuma singlu ierakstot grupas Jumprava dziesmu Tālu aizgāja.

Uz dziesmas prezentāciju bija ieradusies arī grupas Jumprava mūziķi, kuri neslēpa to, ka, viņuprāt, dziesma ieguvusi jaunu mūsdienīgu skanējumu. “Bija satraukums, jo Jumprava ir mūsu skolas gadu viena no klausītākajām grupām. Mēs jau tad popielas konkursos atainojām Jumpravu, kā arī kasešu magnetofonos miksējām viņu ierakstus un dziedājām pa virsu. Mēs pat necerējām, ka vīri no Jumpravas pagodinās mūs ar savu klātbūtni Gain Fast koncertā un dziesmas prezentācijā.

Mēs ļoti cienām viņu daiļradi un paveikto Latvijas mūzikā. Dziesma Tālu aizgāja mums radīja īpašas asociācijas ar cilvēku tiekšanos pēc brīvības savā valstī un dzīvē kopumā. Diemžēl vēl joprojām pēc vairākiem neatkarībā nodzīvotiem gadiem nevaram apgalvot, ka mūsu valsts ir brīva, bet mēs visi iekšēji spēcīgi izjūtam tiekšanos pēc brīvības gara,” stāsta grupas Gain Fast mūziķi.

Paredzams, ka trešais studijas albums Pāri laikam klajā tiks laists jau šā gada maijā!

Video

TOP komentāri

  • NETEIKŠU
    0 0 0

    NETEIKŠU

    varējāt vīrišķīgāk izpildīt šo, daudziem cilvēkiem - HIMNU.

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl