Gints Bude sniedz padomus svārku valkātājām

Komentāri

Jāatceras, ka svārki paši par sevi neeksistē, tie mijas kopā ar visu sievietes būtību un ķermeni, akcentē modes mākslinieks Gints Bude.

Ja esi izraudzījusies nēsāt džinsu mini, atceries zelta likumu – augšdaļai jābūt kuplai!

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Mīļās dāmas, ja jums nepatīk savu kāju forma, atcerieties, ka eksistē visdažādāko krāsu legingi!

Attiecībā uz apģērbu krāsu modes mākslinieks Gints Bude atgādina, ka šajā sezonā ļoti aktuālā krāsa ir dzeltena.

Modes eksperts atklāj, ka visneveiklākā un ķermenim nepateicīgākā forma ir taisni svārki. ”Svārkiem jābūt mazliet šaurākiem, ar kādu šķēlumu, ar kādu brīvumu. Vai tieši pretēji – svārku daļai ir jākrīt zvanveidā,” akcentē Bude.

Sieviešu modē minisvārkiem jābūt ne īsākiem par 10 līdz 15 cm virs ceļgala. Jauniešu modē mēra tā – svārku apakšējai malai jābūt vienādā attālumā gan līdz celim, gan gurnu kaulam. Īsāki svārciņi uzskatāmi par ne visai piedienīgiem.

Ielu mode ļauj svārkus nēsāt arī uz gurniem, bet lietišķajā stilā tiem jāsākas no vēdera.

Šovasar modes eksperts iesaka izvēlēties svārkus un kleitas ar apjomīgiem grafiskiem rakstiem, bet topa pirkums, kam jābūt katras sievietes skapī, ir balti svārki.

Kādiem svārkiem vajadzētu atrasties daudzu sieviešu drēbju skapī un no kā labāk izvairīties, uzzini, noskatoties video!

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl