FOTO: skats šorīt uz Brīvības ielas nošokējis tūkstošus

7 komentāri
FOTO: skats šorīt uz Brīvības ielas nošokējis tūkstošus
Foto: Facebook/Ieva Sīmane

Par interneta sensāciju kļuvis kāds foto, kurā paveras pavisam neparasta aina vienā no galvaspilsētas galvenajām ielām – Brīvības ielas.

”Šorīt, uz Brīvības ielas. Open season, kam ragi, kam objekts,” nosmej foto autore, kuras ašā reakcija un iemūžinātā bilde nu kļuvusi ar galveno notikumu vietnē Facebook.com.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Pagaidām gan nav zināma neparasto notikumu secība, tomēr skaidrs ir viens – šoreiz foto gan nav interneta jokdaru pirksts, bet gan pavisam reāla aina galvaspilsētā.

Foto: dīvainības Rīgas ielās

TOP komentāri

  • /////
    +10 +10 0

    /////

    NABAGA DZIVNIEKS ...SEN JAU LATVIJAA IR JAANOROBEZO MEZI NO LIELCELIEM ,TAA KAA TAS SOMIJAA ,LAI NECIESTU NEVIENS ,
  • Velta Kociņa
    +7 +7 0

    Velta Kociņa

    Arī Vācijai cauri braucot, lielie ceļi no mežiem tiek norobežoti ar žogu !!!
  • Ivčiks Kamnegadās
    +4 +4 0

    Ivčiks Kamnegadās

    Vispār kādreiz jau ceļi kā gāja caur mežiem bija nožogiti tikai laikā zobs un latviešu valeliņi veiksmīgi tika no tā visā vaļā..

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl