2 komentāri
FOTO: kā top Latvijas Disnejlenda – ”Avārijas brigādes” parks Lielvārdē
Publicitātes foto

Straujiem soļiem tuvojas izklaides parka ”Avārijas Brigāde” atvēršanas diena, un drīzumā sāksies sagatavoto atrakciju uzstādīšana parka teritorijā. Skaties.lv piedāvā apskatīt pirmos foto ar īpašajām atrakcijām, kas jau maijā priecēs bērnus un pieaugušos.

Parks ”Avārijas brigāde” Lielvārdes novada Lēdmanes pagastā, kas jau neoficiāli iesaukts par vietējo Disnejlendu, durvis skolēnu grupām vērs jau 22. maijā.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

”Tiem, kuri joprojām uzdod jautājumu – vai parks tiešām būs atvērts jau maija beigās, varam droši atbildēt – JĀ. Interese par apmeklējumiem ir liela, un mēs kopā ar visiem iesaistītajiem partneriem ļoti atbildīgi izturamies pret mums izteikto uzticību!” – stāsta parka idejas autors Mārtiņš Brezauckis.

Esot jau paveikta visa tā darba daļa, kas apmeklētāju acīm paliek slēpta – ūdens, elektrība, komunikācijas, grunts darbi, un tuvākajās nedēļās uzsāksies apzaļumošanas darbi.

Foto: kā top izklaides parks

Dinozauri jau no pagājušā gada rudens ieziemoti gaida starta šāvienu un šādi iesaiņoti paspējuši nokļūt ne viena vien lielvārdieša sociālajos tīklos.

Pirmā lielā publiskā iepazīšanās ar vienu no tiem bija šā gada tūrisma izstādē ”Baltour 2017”.

Savukārt ar ”Avārijas Brigādes” varoņiem dažādos tirdziņos un pilsētu svētkos jau kopš 2016. gada vasaras paguvuši iepazīties un nofotografēties jau daudzi apmeklētāji.

Pārējiem pilsētiņas objektiem palikuši vien pēdējie krāsošanas darbi un tie ir gatavi uzstādīšanai sagatavotajā vietā parkā.

Lasi vēl un uzzini, kā pieteikt apmeklējumu, šeit!

TOP komentāri

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Šī būs klasiska ragū recepte, kuras pamatā izmantosim truša gaļa. Jārēķinās, ka ragū pagatavošana prasīs salīdzinoši ilgu laiku, taču nekā sarežģīta šī ēdiena pagatavošanā nav, un zemāk esošajā video Uģis Veits no ”Gatavo 3” to parādīs.

Lasi vēl