Foršs eksperiments: vai latviešu bērni spēj paciesties 15 minūtes, neapēdot kārumu?

1 komentārs

Interesantu eksperimentu nesen veikuši biezpiena sieriņa Baltais ražotāji ar mērķi noskaidrot, cik naski uz kārumiem ir latviešu bērni.

Vairākiem mazajiem ķipariem uz galda priekšā gards un jau izpakots tika nolikts biezpiena sieriņš. Tikmēr telpas stūrī tika uzstādīta slēptā kamera.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Mazajiem tika pieteikts – viņi var apēst vienu biezpiena sieriņu uzreiz vai pagaidīt 15 minūtes un tikt uzreiz pie diviem.

Ko viņi izvēlējās?

Foto

Video

TOP komentāri

  • Edgars Čaplinskis
    0 0 0

    Edgars Čaplinskis

    Jāuztaisa eksperiments ar ārzemju bērniem kuri nezin kas ir biezpiens un nezin kas ir kārums biezpiena sieriņš
    Jāpaskatās vai vispār viņi tādu gardumu ēstu kur tur vēl 15 minūtes izturēt

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl