Restorāna darbiniekus pārsteidz viesis no jūras pasaules

Komentāri
Restorāna darbiniekus pārsteidz viesis no jūras pasaules
Foto: Scanpix

Lielu pārsteigumu piedzīvojuši kāda Sandjego restorāna darbinieki, kad no rīta ierodoties darbavietā, viņi uzgājuši izsalkušu jūras lauvu.

Ierodoties darbā, jūras lauvas mazulis darbiniekus jau gaidījis, guļot pie viena no galdiņiem. Viņi steidzīgi sazvanījuši vietējo zoodārzu, lai nogādātu dzīvnieku drošībā. Nav zināms, kā jūras lauvu mazulis iekļuvis restorānā, taču viņš tur pavadījis visu nakti.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Šī neesot neparasta situācija. Sandjego pilsētā ASV pēdējo nedēļu laikā bieži plosās vētras. Tāpēc jūras lauvas nereti iznāk krastā, lai sameklētu barību un siltāku vietu, kur pārlaist nakti.

Zoodārza darbinieki konstatējuši, ka jūras lauva ir ļoti novājējis. Nogādāts zoodārzā, mazulis kārtīgi aprūpēts un pabarots.

Foto

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl