Deserts, kurā ir baravikas!? Kā tas varētu garšot, jautā Laurim Reinikam!

1 komentārs

Raidījums Bez Tabu viesojās pie kāda šefpavāra, kurš žurnālistei Baibai Runcei skaidroja jaunākās restorānu un kulinārijas tendences, kā arī restorānu nedēļas ietvaros viesojās pie Laura Reinika, kuram bija jānobauda kāds ļoti īpašs deserts.

Šefpavārs Raimonds Zommers par aktuālo rudens produktu uzskata baravikas. Šajā restorānu nedēļā ēdienkartē parādīsies trīs vienotas sastāvdaļas – cidonijas, medījumu gaļa un baravikas. “Mēs gribam izcelt produktus, kas, pirmkārt, ir sezoniāli, un tādi, kas varbūt ir nedaudz piemirsti. Medījumu gaļa ir veselīgākā, kas mums ir, cidonijas nav “baigi” izplatītas, ja nu vienīgi no tām, kas mums dārzā aug, uztaisām tēju, bet restorāni mēģina izdomāt jaunas receptes un veidolus, kā tās vispār pasniegt, un tieši tāpat ir arī ar baravikām,” stāsta Zommers.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

FOTO

Raimonds Zommers baraviku nolēmis integrēt desertā, izveidojot saldo sēni no cidoniju musa un šokolādes. “Šobrīd pasaule tendēta uz kavalitatīvu produktu. Paldies Dievam, mēs dzīvojam Latvijā, mums vēl nav tik ļoti piesārņots gaiss, un mums ir ļoti kvalitatīvi produkti. Un otra ir lieta ir – stāsts un vizualais garnējums,” komentē šēfpavārs.

Restorānu nedēļas ietvaros šis ēdiens kā pārsteigums tika kādam nosūtīts, un tas bija neviens cits kā rudens aktuālākā TV notikuma – šova Izklausies redzēts – vadītājs Lauris Reiniks, kurš pēdējā laikā iecienījis zivis. Kā jau katrs aktīvs sociālo tīklu lietotājs, Lauris sākumā ēdienu safotografē no dažādiem rakursiem un tikai tad ķeras pie minēšanas, kas tas ir, un baudīšanas.

Kā viņam veicās ar minēšanu, skaties Bez Tabu sižetā!

VIDEO

TOP komentāri

Pievienot komentāru

Ienāc ar sociālo tīklu profilu vai ievadi savu vārdu

Esi pieklājīgs savos izteicienos. Viedokli argumentē. Raksti tikai tādu komentāru, kas pauž tavu viedokli vai ir noderīgs citiem portāla lietotājiem. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem komentēšanas iespēja liegta.

Lasi vēl