1 komentārs

2. Vērsis

2/13

Auns

Aprīlī tava vēlme pašam pelnīt un tērēt un galvenokārt pašam lemt, kā to darīt, piedzīvos nelielu krīzīti. Šomēnes tavi pūliņi būs atkarīgi no citu cilvēku vai iestāžu naudas, vajadzībām un rīcības. Iespējams saņemsi kādu ne ļoti gaidītu rēķinu vai nodokļu parāda atgādinājumu par pirmo gada ceturksni. Ja ieguldīsi izdomu un darbu, pat pamēģināsi noriskēt zināmās situācijās, vari izcelt kādu laimīgo lozi, piemēram, atgūt kādu senu parādu vai saņemsi nodokļu kompensāciju.

Neiesaisties strīdos ar radiniekiem par testamentiem, mantojumiem un citas kopīgas mantas sadali. Būsi ieguvējs un visu skaisti sarunāsiet, ja neizrādīsi aizvainojumu vai aizdomīgumu. Variet pat apspriest kopīgu naudas ieguldīšanas plāniņu.

Sulu mēnesī pats sevī kurināsi emociju ugunskurus un pats arī tos dzēsīsi. Protams, tavas garastāvokļa varavīksnes būs redzamas visiem un visur. Svarīgi neļauties vājumam un noticēt savam spēkam un spējai sadzīvot ar situācijām un cilvēkiem. Nemeklē vainas sevī. Aizbrauc uz jūru un ļauj vējam izvēdināt un izpurināt tavu enerģētisko mētelīti. Tādējādi dabūsi savu vientulības devu un atbrīvosies no ziemas sārņiem.

Attiecību jomā būs tendence visu redzēt citādāk, nekā tas ir patiesībā. Tev šķitīs, ka tik daudz esi ieguldījis tajās un tava mīlestība netiek novērtēta. Kā izaicinājums partnerattiecībās var parādīties naudas jautājums. Arī greizsirdības blusas būs apsēdušas tavu kažoku, tāpēc ļoti svarīgi būs sajust mīļoto rūpes un pieskārienus kā viņu mīlestības apliecinājumu. Ja neļausies sevis žēlošanai un būsi atklāts pret mīļoto, jūs piedzīvosiet pat ļoti iedvesmojošus un izdomas bagātus saskarsmes brīžus.

2. Vērsis

2/13
Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

TOP komentāri

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Šī būs klasiska ragū recepte, kuras pamatā izmantosim truša gaļa. Jārēķinās, ka ragū pagatavošana prasīs salīdzinoši ilgu laiku, taču nekā sarežģīta šī ēdiena pagatavošanā nav, un zemāk esošajā video Uģis Veits no ”Gatavo 3” to parādīs.

Lasi vēl