Normunds Laizāns nesmādē buļļa pautus

Komentāri

Ēst gatavošana mūsdienās vairs nav mazais, klusais hobijs, ar ko nodarbojas virtuvē. Tā ir mode, tas ir “trends”, bez tā vienkārši nevar. Katram, kurš prot vismaz uzcept olu, ir savs blogs internetā, un, starp citu, tieši kulinārijas blogi ir vieni no lasītākajiem.

Īsā brīdī starp mēģinājumiem raidījuma Bez Tabu Dzīves smalkumi komanda notvēra aktieri Normundu Laizānu, kurš centīgi gatavojas 5. marta pirmizrādei Vīnes meža stāsti Latvijas Nacionālajā teātrī. Zinot to, ka Normunds ir ne tikai meistarīgs aktieris, bet arī lielisks pavārs, lūdzām viņu dalīties savā gatavošanas pieredzē.

”Rokforas tipa sieriņš, tomātiņš, avokado – to visa sagriež gabaliņos, samiksē kopā ar salātiņiem. Vistas filejiņu vai nu uzgrilē vai uzcep uz panniņas. Un siltu virsū. Atkal siekalas saskrēja,” recepti atklāj aktieris.

”Esmu ēdis suņa šašliku, bet nezinot. Krievu armijā. Ejam, pērkam, viss garšīgi. Pēc diviem mēnešiem to šašliku veikaliņu aizklapē ciet. Prasām, kāpēc. Mūsu komandieris saka: ”Šķībacainais tirgoja suņa šašliku.” Un pēc tam, kad sāk domāt, – varbūt tā garša bija drusku citādāka,” atceras Normunds Laizāns.

Vairāk skaties video!

Ar riteni uz darbu. Arī ziemā!

Ar riteni uz darbu. Arī ziemā! 1

Vai Latvija varētu kļūt par velo zemi līdzīgi kā Nīderlande? Vai pie mums maz iespējams braukt ar riteni visu gadu? Un kā komfortabli ierasties savā birojā, ja esi minies uz darbu ar riteni ziemā?

Interesantākās 2018. gada grima tendences, ko Tu vari izmēģināt jau šodien!

Interesantākās 2018. gada grima tendences, ko Tu vari izmēģināt jau šodien!

2018. gads make-up pasaulē mirdz vēl spožāk nekā iepriekšējais. Tendenču virsotnēs gozējas metālisks spīdums, gliteri un pat uz ādas uzlīmējami akmentiņi, ļaujot mums uzmirdzēt kā dārgakmeņiem. Ja ar mirdzumu un spīdumu jau esam pazīstamas kopš pagājušā gada, tad viena toņa acu ēnas, izteikti kuplas skropstas un citas aktuālākās tendences vēl jāiepazīst. Esi gatava jauniem skaistuma piedzīvojumiem? Iepazīsties ar 10 interesantākajām grima tendencēm šajā gadā!

Lasi vēl